EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42256 tot 42260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Opmerkelijk: China koopt goud van Noord Korea

Goud transacties zijn dagelijks aan de orde. Ook weten we dat een land als China een van de groothandelaren is van het edelmetaal. Vandaag verscheen er echter een opmerkelijk bericht: Noord Korea zou bezig zijn om goud te verkopen aan China. China is een beetje de enige bondgenoot van Noord Korea, maar dat het land zo ver gaat om edelmetaal van Noord Korea te kopen is toch een volgende stap in de samenwerking tussen de landen.

Sinds de aantreden van Kim Jong Un heeft Noord Korea besloten om ook inkomsten te gaan generen uit andere bronnen, zoals bijvoorbeeld goud. Afgelopen maand heeft Noord Korea 2 ton aan goud ter waarde van 100 miljoen dollar verkocht aan China. Dit goud is niet alleen afkomstig van de goudproductie van de Noord Koreanen, maar ook uit de goudreserves van het land. Daarnaastzou ook goud zijn opgekocht van inwoners van Noord Korea en zijn doorverkocht aan China.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Nikkei sluit onder 9000 punten

De beurs in Tokio is woensdag onder de belangrijke grens van 9000 punten gesloten. De Japanse beurs stond flink onder druk doordat veel bedrijven ex-dividend noteerden. Daarnaast werd de stemming gedrukt door de koersverliezen op Wall Street en de aanhoudende onzekerheid of Spanje formeel om hulp zal vragen. De Nikkei eindigde 2 procent lager op 8906,70 punten. Dat is het laagste slotniveau in 2 weken tijd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Griekse werknemers leggen werk neer

Griekse werknemers leggen woensdag het werk neer uit protest tegen de bezuinigingsmaatregelen van de regering.

Het is de eerste grote staking sinds de regering onder leiding van premier Samaras aan de macht kwam. Dat meldt persbureau Reuters.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Zilver stijgt 572 %

Zilver is een van de best presterende activa in het laatste decennium. Volgens de Lloyds TSB Private Banking Commodities Monitor steeg zilver met 572 % de laatste 10 jaar, voornamelijk door de stijgende vraag vanuit de industrie en zijn rol als veilige haven naast goud.

Zilver is een van de best presterende activa in het laatste decennium. Volgens de Lloyds TSB Private Banking Commodities Monitor steeg zilver met 572 % de laatste 10 jaar, voornamelijk door de stijgende vraag vanuit de industrie en zijn rol als veilige haven naast goud.

Zilver doet het daarmee beter dan andere grondstoffen volgens TSB. Goud is een mooie tweede en steeg 428 %. Industriële grondstoffen zoals tin (414 %), koper (406 %) en lood (344 %) vervolledigen de top-5.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Record aantal woningen te koop

We hebben een nieuw record bereikt in deze toch al zo, voor de woningmarkt, depressieve jaren. Het aantal huizen dat te koop staat op Funda.nl is inmiddels al ver de 266.000 gepasseerd. Zeker de afgelopen 3 weken is deze toename enorm gestegen. Per week neemt dit aantal nu ook toe met 1000 te koop staande woningen.

Lees verder op woningtop.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs