EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42291 tot 42295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

IMF:Hervorming financiële sector stokt

Vijf jaar na het begin van de financiële crisis, is de wereldwijde financiële sector nog weinig veranderd. Het systeem is nog altijd veel te complex en banken kunnen makkelijk nieuwe regels ontduiken. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in het Global Financial Stability Report dat dinsdag is uitgekomen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Portugese horeca in actie tegen creditcards

Restaurants in Portugal zijn dinsdag in actie gekomen tegen creditcards. Ze hadden ,,de dag zonder kaarten'' uitgeroepen om te protesteren tegen het percentage geld (circa 2 procent) dat de kredietkaartondernemingen voor elke transactie innen.

Voor de belangenvereniging van Portugese restauranthouders (MNERP) is de maat vol. Volgens de vereniging heeft 90 procent van de leden dinsdag creditcards geweigerd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Golden Cross bij goud en zilver signaal dat prijzen fors hoger kunnen

In de technische analyse geldt het Golden Cross als een bijzonder sterk technisch signaal. Dat ‘gouden kruis’ – dat overigens niets te maken heeft met goud zelf – doet zich voor wanneer de prijs of koers van iets (aandeel, beursindex, grondstof) door het 200-daags gemiddelde breekt.

Maar bijkomende voorwaarde is ook het korte gemiddelde – meestal het 50-daags gemiddelde – opwaarts wordt doorbroken. Wanneer een dergelijke stijging zich voordoet, volgt er meestal een periode van verdere stijging. Die stijging kan zelfs in een versnelde fase plaatsvinden.

Goudprijs naar 3500 dollar?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

In Amsterdam kampen 100.000 huishoudens met problematische schulden

Als gevolg van de crisis kunnen in Amsterdam steeds meer mensen hun huur en/of energierekening niet meer betalen, schrijft Het Parool. Bij de Amsterdamse schuldhulporganisaties klopten in drie jaar tijd ruim 20% meer mensen in financiële nood aan. Vorig jaar waren het er 12.670. In 2008 waren het er nog 10.020.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Griekse winkels voor 1/3 gesloten!

Een man loopt in het centrum van Athene door een vrijwel verlaten winkelcentrum waar de meeste bedrijven failliet zijn gegaan.

Een man loopt in het centrum van Athene door een vrijwel verlaten winkelcentrum waar de meeste bedrijven failliet zijn gegaan.

De ineenstorting van de Griekse economie begint steeds ernstigere vormen aan te nemen. De werkloosheid steeg in één maand met 1% naar 24,4% en zal naar verwachting verder stijgen richting de 30%. Zelfs in het centrum van de hoofdstad Athene is goed te zien hoe hard de economische

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs