Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 42321 tot 42325
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 17 juli 2012

Exodus van rijkelui uit Frankrijk is begonnen

De aanhoudende belastingsverhogingen bij onze zuiderburen hebben een exodus van rijke families in gang gezet naar landen als Zwitserland en Groot-Brittannië. Tussen april en juni verkocht Sotheby’s Realty, de vastgoedarm van het Britse veilinghuis, meer dan 100 eigendommen van over de 1,7 miljoen euro.

De regering Hollande besliste onlangs dat wie meer dan 1 miljoen euro per jaar verdient daarvan 75% aan de staat moet overmaken. De facto komt dat neer op 80% omdat deze lonen ook al onder de weeldebelasting vallen. Wie meer dan 72.000 euro verdient betaalt daarop voortaan 45% in plaats van 41% belastingen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 17 juli 2012

Portugal krijgt geld van IMF

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft circa 1,5 miljard euro vrijgegeven aan nieuwe financiële steun voor Portugal.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 17 juli 2012

Amsterdamse beurs wéér in het groen

De Amsterdamse beurs is, net als andere Europese beurzen, met winst geopend. Beleggers anticiperen op nieuwe stimuleringsmaatregelen van de Federal Reserve.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 17 juli 2012

Aziatische beurzen blijven positief

De effectenbeurzen in het Verre Oosten zijn dinsdag met winst gesloten. Beleggers anticipeerden op de toespraak van de Amerikaanse centralebankpresident Ben Bernanke in het Congres later op de dag en de kwartaalcijfers van grote Amerikaanse bedrijven.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 17 juli 2012

Beurshandel in teken cijfers en Bernanke

De Europese beurzen beginnen dinsdag waarschijnlijk met een kleine winst, in navolging van de plussen in Azië. Beleggers kijken vooral uit naar de kwartaalcijfers van grote bedrijven, die dinsdag vooral uit de Verenigde Staten komen.

In de Europese middaghandel komen onder meer de multinationals Coca-Cola, Johnson & Johnson en Mattel met de kwartaalcijfers naar buiten. Na het slot van Wall Street volgt nog chipfabrikant Intel.