Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 42346 tot 42350
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 26 juli 2012

Barroso wil opnieuw meer geld van Europese belastingbetaler

In welke wereld leven de eurocraten? De vraag lijkt gerechtigd nadat woensdag bekend werd dat EU-voorzitter Jose Barroso in een brief aan alle regeringsleiders van de EU heeft laten weten dat de Europese Commissie geen genoegen neemt met een verhoging van de begroting van 2,8 procent, zoals de lidstaten van Europese Unie dit willen. De Europese Commissie wil daar nog eens 4% bovenop, dat is ruim 5,2 miljard meer. Dat melden verschillende media.

Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: donderdag 26 juli 2012

Vuurwerk?

Doctor Ron Paul, Texaans Afgevaardigde voor de Republikeinen en Presidentskandidaat, heeft een eerste slag binnen gehaald voor een audit van de Federal Reserve ! Nu gaat het wetsvoorstel, dat dus goedgekeurd werd in het Huis van Afgevaardigden, naar de Senaat (die dit altijd nog kan afkeuren natuurlijk) en als het daar passeert gaat het naar President Obama, die het dan moet tekenen opdat het een echte wet wordt.  De dringende vraag naar openheid en opheldering en doorlichting van de Fed is nu tenminste in the open, er zal over gedebatteerd worden en dat kan weleens vuurwerk opleveren…! Nooit gehoord, nooit vertoond, komt dat zien komt dat zien !!

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 26 juli 2012

Weer meer ouderen aan het werk

Opnieuw zijn meer 65-plussers parttime weer aan het werk gegaan.

In het eerste kwartaal van 2012 waren er 162.000 ouderen aan het werk, terwijl dat er in het eerste kwartaal van 2011 nog 129.000 waren.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: donderdag 26 juli 2012

Junk/Kredietstatus Italië verder onderuit

Verbetering zit er voorlopig niet in, de vooruitzichten zijn negatief. De schuld loopt hard op en het land wordt bij de bestrijding ervan niet geholpen door het huidige economische klimaat. De kans dat Italië binnen een jaar niet meer aan zijn veplichtingen kan voldoen, schat Egan-Jones in op 22%.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 26 juli 2012

Moody's verlaagt outlook Duitse banken

Moody's Investors Service heeft de outlook voor zeventien Duitse banken verlaagd naar negatief, maakt de kredietbeoordelaar woensdag bekend.

De stap volgt op de verlaging eerder deze week van de outlook voor de triple-A kredietrating van Duitsland naar negatief van stabiel. Ook de verwachtingen voor Nederland en Luxemburg, twee andere landen met de hoogste kredietrating van Moody's, werden toen naar negatief bijgesteld.