EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42356 tot 42360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 september 2012

Platina opnieuw duurder door protesten in Zuid-Afrikaanse mijn

In een platinamijn van Anglo American Platinum in Zuid-Afrika is een grote staking uitgebroken. Ongeveer 1.500 mijnwerkers hebben het werk neergelegd en blokkeren de route naar de mijnschacht, waardoor de productie volledig stilgevallen is. Als gevolg van dit nieuws steeg de platinaprijs woensdag met 3% tot meer dan $1650 per troy ounce. In de afgelopen vier weken is de prijs van platina al met meer dan 17% gestegen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 12 september 2012

Goudprijs naar record in Euros

Zonder dat er al veel ruchtbaarheid aan werd gegeven, tikte de goudprijs afgelopen maandag een nieuw record in Euros aan, net iets boven de €1360 per ounce. Ook in Zwitserse franken, Indiase roepies en Braziliaanse real is sprake van een record. Dit terwijl de dollarprijs van goud bijna $200 onder de piek van september 2011 ligt.

[...]

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: woensdag 12 september 2012

Bouman: euro nog niet af, wél een stuk verder

  We hebben nu veel meer zaken rond de euro geregeld, maar we zijn er nog niet.

  We hebben nu veel meer zaken rond de euro geregeld, maar we zijn er nog niet.

Dat zegt Mathijs Bouman op RTL Z. ‘’Tweeëneenhalf jaar geleden, toen de eurocrisis in alle hevigheid losbarstte, hadden we een aantal zaken niet die we nu wel hebben, zoals een strenger begrotingspact, een noodfonds, de ECB als achtervang en conditionaliteit. Dat laatste houdt in dat we vanuit het centrum veel meer kunnen zeggen over landen in problemen, zoals wat ze met hun economische beleid en begroting moeten doen’’, aldus Bouman. ‘’Dat zijn allemaal zaken die horen als je één munt hebt.’’

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 12 september 2012

Wekelijkse olievoorraden stijgen onverwacht

De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week onverwacht gestegen, blijkt uit cijfers van de Amerikaanse Energy Information Administration.

De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week onverwacht gestegen, blijkt uit cijfers van de Amerikaanse Energy Information Administration.

De voorraden ruwe olie namen in de week eindigend op 7 september toe met 2,0 miljoen vaten tot 359,092 miljoen vaten, waar vooraf door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde economen op een daling met 2,2 miljoen vaten hadden gerekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 september 2012

'We zijn exact één jaar verwijderd van globale onlusten'

We zijn exact één jaar verwijderd van globale onlusten en die zullen niet veroorzaakt worden door armoede, ongelijkheid of onderdrukking, maar door honger. Tot die conclusie komen onderzoekers van het Complex Systems Institute. Ze baseren hun bevindingen op de analyse van de golf van onlusten die in 2008 en 2011 plaatsvond.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs