Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 42371 tot 42375
Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: maandag 16 juli 2012

Voor wie het nog niet wist...

…Amerika is NIET het grootste land ter wereld.  Het land is afgegleden naar…  maar bekijkt u zelf volgende videoclip, het zegt het allemaal.  Zoals het Amerika vergaat, zo zal het ons, de rest van het Westen ook vergaan.  De kracht en macht ligt stilaan meer en meer in het Oosten.  Doorgestuurd door Dick Seegers, columnist :

Bron: elsevier.nl
Geplaatst: maandag 16 juli 2012

De lasten in Nederland zijn te hoog!

Steeds meer mensen kunnen hun rekeningen niet meer betalen. Het Bureau Krediet Registratie (BKR) verwacht dat eind dit jaar 720.000 Nederlanders een betalingsachterstand hebben bij het aflossen van schulden.

Volgens het BKR kan 8 procent van de mensen met een een lening niet meer voldoen aan de betalingsverplichting. In 2008 lag dit percentage nog op 6 procent.

Bron: blog.nl
Geplaatst: maandag 16 juli 2012

Tsjechische brouwerij lanceert bier met goud

Goud is in deze tijd waardevol en de goudprijzen blijven maar stijgen. Het aanschaffen van een bier met goud kan daarom misschien best lucratief zijn. Al enkele jaren verschijnen er links en rechts op de markt bieren waarin echt goud is verwerkt. Het blijft toch een vreemde combinatie want waarom zou je dit gaan drinken? In een Tsjechische brouwerij in Ostrava brouwt men een pils met goud erin. Een eerste batch van 60 bieren was vrijwel direct uitverkocht. Inmiddels zijn de aantallen opgeschroefd. Bekijk hieronder de video, het goud drijft er letterlijk in!

Bron: BeursDetective.nl
Geplaatst: zondag 15 juli 2012

Wil Fed geen QE vanwege Iran?

De Fed vertikt het al enige tijd om een nieuwe ronde met QE te starten. Terwijl de ECB, de BoE en andere centrale banken wel stimuleringsmaatregelen hebben aangekondigd blijft het bij de Fed doodstil. Wat is er aan de hand? Waarom wil de helikopter geen geld meer uitstrooien? Volg de clues en we kunnen deduceren wat de werkelijke reden achter deze beslissing van de Fed: “Iran”.

[...]