Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 42376 tot 42380
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

James Turk verwacht goudprijs van $8.000,-

Volgens James Turk staat het buiten kijf. De goudprijs wordt al jaren gemanipuleerd. Volgens Turk zou goud momenteel eigenlijk twee keer zoveel waard moeten zijn. Voor de langere termijn verwacht James Turk dat de goudprijs zal oplopen naar $8.000,- per troy ounce. Er gaat volgens Turk een moment komen dat mensen papieren goudcertificaten niet meer vertrouwen en enkel nog maar fysieke edelmetalen zullen gaan kopen. Op dat moment zal de prijs exploderen, aldus de goud- en zilveranalist.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Wall Street verder omlaag

De beurzen in New York gingen dinsdag omlaag. Beleggers waren teleurgesteld na een aantal tegenvallende resultaten en winstverwachtingen. De stemming werd ook gedrukt door de oplopende problemen in Spanje. De handel kijkt daarnaast vooral uit naar de cijfers die iPhone-makerApple nabeurs bekendmaakt.

De Dow-Jonesindex noteerde in de middaghandel 1,2 procent lager op 12.571 punten. De brede S&P 500 zakte 1,2 procent tot 1335 punten, terwijl technologiebeurs Nasdaq 0,8 procent lager stond op 2865 punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Dit is de meest angstaanjagende grafiek van het moment!

U maakt zich zorgen over Europa? Dan heeft u de volgende grafiek nog niet gezien… de nieuwste peiling van de Richmond Fed in de VS afgezet tegen de jongste ISM cijfers en de groei in de VS.

Het moet gezegd dat de belangrijkste beursindices, ondanks de Europese crisis, goed standhielden tot op heden. Meer nog, voor 2012 staan er nog altijd winsten op de teller!

De relatieve kracht van de economie in de VS heeft hiertoe een belangrijke bijdrage geleverd. Maar de nieuwste metingen van de lokale departementen van de Fed beginnen zorgwekkende signalen af te geven, zoals de crash van de Philly Fed.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Duitse bunds sluiten lager

Duitse bunds zijn dinsdag lager gesloten, na de afwaardering van de outlook van de kredietstatus van Duitsland naar negatief van stabiel door Moody's. Het verlies werd verder vergroot door een teleurstellend Duits inkoopmanagersindexcijfer.

Zowel de inkoopmanagersindex in de Duitse industrie als die in de dienstensector daalden in juli onverwacht, waarbij het samengestelde indexcijfer van 47,3 het laagste niveau betreft in meer dan drie jaar.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

'Griekenland heeft aanvullende schuldherstructurering nodig' - Reuters

Griekenland zal waarschijnlijk een aanvullende herstructurering van zijn staatsschuld vereisen, meldt Reuters dinsdag, waarbij het persbureau drie functionarissen van de Europese Unie (EU) citeert, in een ontwikkeling die er voor zorgt dat er wederom zorgen opspelen over de toekomst van het land in de eurozone.