Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 42381 tot 42385
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

CORRECT: AMSTERDAM VANDAAG: AEX sluit 0,4% lager

(Correctie van eerder gepubliceerd bericht 'AEX sluit 0,4% lager' om juiste slotkoers in titel weer te geven.)

AMSTERDAM (Dow Jones)--De AEX sloot dinsdag licht lager, na twee dagen van flink verlies, vrijwel geheel gedragen door het verlies van KPN. Positief nieuws betrof onder andere een gunstige inkoopmanagersindex uit China en bedrijfsresultaten, maar die werden per saldo niet doorvertaald in winst. Na 15.45 uur leverde de AEX onder invloed van een zakkend Wall Street zijn bescheiden winst geheel in.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Spaanse rente loopt verder op

Spanje haalde dinsdag tegen relatief hoge rentes 3 miljard euro op met kortlopende leningen. Over leningen met een looptijd van 6 maanden moet het land 3,7 procent rente betalen. Geld dat voor 3 maanden wordt geleend, kost Spanje 2,4 procent rente.

Beide percentages waren iets hoger dan bij de vorige vergelijkbare veiling. De vraag naar de leningen was wel iets groter dan de vorige keer.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Spanje, Italië en Frankrijk willen snel actie

Spanje, Italië en Frankrijk hebben dinsdag opgeroepen om de afspraken die eind juni op de eurotop zijn gemaakt, snel uit te voeren. ,,Snelheid is een essentiële voorwaarde voor succes van de Europese actie'', aldus de verklaring. Volgens de landen is er nu sprake van een zorgelijke vertraging bij de uitvoering van de afspraken.

Bron: realiteitsblog.nl
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Euro naar $ 0,80?

Beleggers en investeerders verliezen steeds meer het vertrouwen in de Euro en wisselen de munt in tegen US Dollars, Australische dollars, Zwitserse Franken, Noorse Kronen, en wat al niet meer. Het gevolg is dat de Euro gestaag in waarde daalt. Inmiddels is de $1,21 geslecht en is maandag de $1,206 al geraakt (tik in: EUR/USD). Daarmee is de Euro op een zeer kritisch punt beland. De $1,20 is namelijk herhaaldelijk een kantelpunt geweest en daar ligt dan ook een steunpunt, maar….

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Veel faillissementen in vastgoedsector

A Het aantal faillissementen in de vastgoedsector is in het eerste halfjaar met 14 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder, zo blijkt dinsdag uit openbare faillissementscijfers.

In totaal gingen in de eerste zes maanden van dit jaar 157 makelaars, vastgoedhandelaren en verhuurders op de fles.