EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42411 tot 42415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 september 2012

Column Kees de Kort | Dodenrit

Beleggers reageren uitbundig op de ECB-plannen. "Ik moest denken aan Drs. P met het nummer 'dodenrit'. De ECB gooit de aandelenmannetjes weer een brokje toe", zegt BNR's Kees de Kort.

"De realiteit is dat ze hiermee wat tijd winnen, maar de problemen worden groter. Het zit 'm in de andere voorwaarden", zegt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2012

Bezuinigingen nekken Portugese economie

De Portugese economie is in het tweede kwartaal met 1,2 procent gekrompen. Vooral de binnenlandse vraag en de investeringen leden onder de bezuinigingen die het land moet doorvoeren als gevolg van de ontvangen Europese noodsteun.

Dat meldde het Portugese statistiekbureau INE vrijdag. De cijfers komen overeen met die uit een eerste raming medio augustus. In het eerste kwartaal kromp de economie in Portugal ook al, maar slechts met 0,1 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2012

Drukte op Duitse stations blijft uit

Ondanks de staking van cabinepersoneel van luchtvaartmaatschappij Lufthansa, is het vrijdag rond het middaguur niet drukker dan normaal op de Duitse stations. Dat heeft Deutsche Bahn laten weten. Het bedrijf had volgens plan extra treinen ingezet.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2012

Export van Saoedische olie kan tegen 2030 stilvallen

Zal Saoedi-Arabië zijn rol als voorman van de OPEC kunnen handhaven? De kans is groot dat dit niet het geval zal zijn. OPEC staat namelijk voor de organisatie van olie-exporterende landen. Saoedi-Arabië is momenteel de grootste exporteur van de wereld van ruwe olie, maar die positie loopt gevaar.

De lectuur van een rapport van Citigroup leert ons dat de export van ruwe olie vanuit het koninkrijk tegen 2030 kan stilvallen. De gevolgen van een dergelijke evolutie zijn niet te overzien. Het betekent dat de olieprijs eigenlijk maar één richting uit kan en dat is naar omhoog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2012

Beurzen vervolgen ECB-rally

Op de Europese beurzen werd vrijdag de rally voortgezet. Beleggers bleven optimistisch nadat ECB-president Mario Draghi donderdag zijn belofte inloste met de aankondiging van een nieuwe steunprogramma van de Europese Centrale Bank (ECB). Daarnaast wordt gehoopt op sterke banengroei in de Verenigde Staten.

,,Het optimisme over het ECB-plan houdt aan. Het is wel verrassend, want eigenlijk heeft de markt gekregen waarop het had gehoopt. Maar het is goed om te zien dat we verder omhoog kunnen. Het is nu wachten op de goedkeuring van het Europese noodfonds ESM door het Duitse Hof op 12 september. Verder wordt uitgekeken naar het Amerikaanse banenrapport'', aldus beleggingsadviseur Sijmen Plomp van Hof Hoorneman Bankiers.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs