EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42411 tot 42415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

Huizencrash zet door: Koopsom daalt 11,3%

Precies een maand geleden schreven we hier op Biflatie.nl dat de Nederlandse huizencrash echt was begonnen. Een gemiddeld Nederlands huis daalde 8% in waarde. 30 dagen later ziet het er niet veel beter uit. De huizenbezitters moeten incasseren. De huizencrash zet door, want ook in augustus 2012 daalden de huizenprijzen 8% ten opzichte van dezelfde maand in 2011. Het zijn de grootste prijsdalingen ten opzichte van een jaar eerder sinds de start in 1995 van de Prijsindex bestaande koopwoningen. De koopsom daalde zelfs met 11,3% op jaarbasis.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

De bankensector wordt alleen maar groter

Politici en toezichthouders waren erover uit: de bankensector moest een stuk kleiner worden. Banken mochten in de toekomst niet meer ‘too big to fail’ zijn en desnoods zouden ze worden opgesplitst. Leuk voornemens om de banken aan te pakken, maar voorlopig is nog niets van dit alles ook daadwerkelijk veranderd. De bankensector van de eurozone is tot en met juli 2012 met 7% gegroeid ten opzichte van een jaar geleden. De totale waarde is opgelopen naar 34,4 biljoen euro, zo blijkt uit cijfers van de Europese Centrale Bank.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

Hebben huizenprijzen nog lange weg te gaan ?

De Nederlandse huizenprijzen zijn vanaf de piek in augutus 2008 nu met zo'n 16% gedaald. De gemiddelde huizenprijs ligt momenteel op hetzelfde niveau als in mei 2004. Aangezien veel media de cijfers vanaf 2005 presenteren en het indexcijfer daar op 100 stellen, hebben wij besloten om een grafiek van de huizenprijzen vanaf 1995 te maken.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

Een discussie over de goudstandaard

Matthew O’Brien van The Atlantic en James Rickards, directeur van Tangent Capital Partners en de auteur van Currency Wars, discussiëren bij Bloomberg over een mogelijke terugkeer naar de goudstandaard.

[video]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

Deutsche Bank zegt: Goud = Geld

De Deutsche Bank verwacht dat de prijs van goud in de eerste helft van 2013 de magische grens van $2.000,- zal passeren. Ook over de definitie van goud laten de analisten Daniel Brebner en Xiao Fu van Deutsche Bank geen onduidelijkheid ontstaan. “Gold is not really a commodity at all.”, is de conclusie.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs