EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42456 tot 42460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

Warren Buffett‘s favoriete indicator zegt VERKOPEN!

Het contrast tussen de S&P500 en Europa kan bijna niet groter zijn.

Het contrast tussen de S&P500 en Europa kan bijna niet groter zijn.

Amerikaanse aandelen bereikte vorig week de hoogste koersniveaus van de voorbije jaren terwijl heel wat Europese markten in de voorbije maanden zelfs onder de lows van 2008 gingen.

Het gevolg is dat Amerikaanse aandelen momenteel vrij duur zijn.

Als je de marktwaarde van alle beursgenoteerde bedrijven uitzet ten opzichte van het BNP, dan zit je aan een bijzonder gevaarlijk niveau.

Deze waarderingsmethode is overigens Warren Buffett’s favoriete indicator om de beurs te peilen.

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

Nederlandse pensioenfondsen presteren goed

Nederlandse pensioenfondsen hebben vorig jaar aanmerkelijk betere resultaten gehaald dan vergelijkbare fondsen uit andere landen. Dat blijkt uit cijfers die de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vrijdag presenteerde.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

Jim Rickards versus John Mauldin over "Endgame" en "Currency Wars"

2 titanen uit de financiële wereld, Jim Rickards en John Mauldin, waren te gast bij Lauren Lyster om de aanhoudende problemen op wereldvlak te bespreken.

2 titanen uit de financiële wereld, Jim Rickards en John Mauldin, waren te gast bij Lauren Lyster om de aanhoudende problemen op wereldvlak te bespreken.

Thema’s zoals de Europese crisis, de super-schuldcyclus, QE zonder limieten, de fiscale afgrond voor de VS, … kunnen uitgebreid aan bod.

Dit is een absolute MUST SEE aflevering van Capital Account!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

Welke partij kiest Amerika: Japan of China

Het conflict tussen China en Japan dreigt te escaleren. Amerika zit hiermee tussen 2 vuren. Japan is al gedurende een lange tijd een politieke bondgenoot en Amerika heeft er verschillende legerbasissen. Anderzijds is er China, ’s werelds sterkste economische macht voor het moment en drijvende kracht achter de export van de Amerikaanse inflatie.

Belangrijk is misschien om eens te kijken naar het bezit van Amerikaanse obligaties. China bezit momenteel $ 1.149,6 miljard US Treasuries, dit staat momenteel op het laagste niveau in 12 maanden. Japan daarentegen bezit $ 1.117 miljard US Treasuries, het hoogste aantal ooit. Er is dus echter maar een verschil van $ 33 miljard tegenover $ 430 miljard een jaar geleden.

Wie gaat Amerika moeten teleurstellen? En wat zullen de gevolgen zijn indien dat land beslist zijn obligaties van de hand te doen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

Game changer: Samsung koopt goud

Er is nog niet veel over verschenen in de media, maar het is een deal die kan tellen. Het grote Samsung heeft een strategisch partnerschap ondertekend met een goudproducent. Dit is een enorm bullish signaal voor goud en goudmijnaandelen.

Als een groot bedrijf als Samsung zijn voorbereidingen neemt en zich begint in te dekken tegen het waardeverlies of de val van de fiatmunten, is dit een absolute game changer. Je kan er van uitgaan dat er nog zulke deals volgen. Bedrijven met een berg waardeloos cash investeren in goudmijnen. Deze goudmijnen moeten aldus niet aankloppen bij de failliete banken, en een bedrijf als Samsung krijgt er goud voor in de plaats.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs