Nieuws / Artikelen met het woord

57630 artikelen gevonden. Artikel 42456 tot 42460
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 juli 2012

Rijke Fransen ontvluchten het land

Hoe meer belastingen, hoe meer moeite de mensen doen om de belastingen te ontlopen. Sinds de socialist Hollande aan de macht kwam in Frankrijk, lijkt de exodus van Franse rijken niet meer te stoppen. Zij proberen nog te verhuizen vooraleer de nieuwe wet in voege gaat.

De nieuwe wet wil de rijken fors belasten. Op alle inkomsten boven het miljoen euro zou 75 % belasting geheven worden. Het belastingstarief van 41 % op inkomsten boven de € 72.000 wordt ook opgetrokken naar 45 %.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 juli 2012

Waren er maar meer zoals Nigel Farage

Nigel Farage wordt vaak uitgelachen, maar slat meestal spijkers met koppen. Helaas wordt er maar weinig aandacht geschonken aan hetgeen de Brit zegt.

Nigel Farage’s beste, helaas genegeerde, quote’s:

[video]

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 23 juli 2012

Lager animo voor korte Duitse lening

Duitsland wist maandag minder beleggers te trekken voor een 1-jarige lening dan bij een soortgelijke veiling vorige maand. Dat blijkt uit cijfers van de Duitse centrale bank.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 23 juli 2012

Beurzen vrezen hulpverzoek Spanje

De Europese beurzen lieten maandag forse verliezen zien. Beleggers vrezen dat Spanje, de op drie na grootste economie van de eurozone, financieel gered moet worden.

,,Er zit een hoop angst in de markt. De vrees dat Spanje moet aankloppen voor noodhulp zet de stemming onder druk. Ook lijken Duitsland en het IMF niet langer bereid te zijn om leningen aan Griekenland te verstrekken. In Amsterdam vallen de cijfers van Philips in goede aarde, terwijl de resultaten van BinckBank teleurstellen'', aldus handelaar Erik Nugteren van Hof Hoorneman Bankiers.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 23 juli 2012

'Berlijn weigert meer steun Griekenland'

De Duitse regering is niet bereid met extra steun voor Griekenland over de brug te komen. Dat meldde de Duitse krant Süddeutsche Zeitung maandag op basis van bronnen in de regering.