Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 4251 tot 4255
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Italië beschuldigt Deutsche Bank van manipulatie en het creëren van valse rekeningen

Net op het moment dat Deutsche Bank op kousenvoeten uit de afgrond kruipt, komt er een bericht dat de bank in Italië op het matje wordt geroepen voor manipulatie en het creëren van valse rekeningen. Dit zet de vete tussen Duitsland en Italië verder en hypothekeert mogelijk opnieuw de toekomst van Deutsche Bank.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Deze man werkt al jaren samen met de superrijken, en dit is het beste advies over geld dat hij kan geven

Kevin Neal is al jarenlang financieel adviseur van de superrijken in de Verenigde Staten. Zijn firma geeft advies in opbouw en bescherming van vermogen. Wie rijk wil worden, moet zich ook gedragen als een rijke. Iedereen kan dan ook het advies van Kevin Neal volgen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Ook Nederlandse banken gevoelig voor lage rente

De Nederlandsche Bank (DNB) waarschuwt dat ook Nederlandse banken gevoelig zijn voor de lage rente. En de rente blijft volgens de centrale bank waarschijnlijk voorlopig nog laag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Britse pond verder onder druk: laagste peil sinds 1985

De waarde van het Britse pond ten opzichte van de dollar bereikte vanochtend het laagste peil sinds 1985. Daarmee zakt de munt verder. Gisteren stond het pond ook al onder druk door zorgen over een 'harde brexit'.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Britse pond staat opnieuw onder druk

De waarde van het Britse pond ten opzichte van de dollar bereikte dinsdagochtend het laagste peil sinds 1985. Daarmee zakt de munt verder; maandag stond het pond ook al onder druk door zorgen over een 'harde Brexit'.

Die zorgen werden veroorzaakt door de aankondiging van de Britse premier Theresa May dat uiterlijk in maart formeel wordt gestart met de procedure die moet leiden tot het vertrek van het Groot-Brittannië uit de Europese Unie.