EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42556 tot 42560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Het normale volk staat buitenspel

Zo, de vakantie zit er weer op en wat hebben we genoten. Voordat we de laptop dichtklapten om lekker te genieten bedachten we nog dat we aardig wat belangrijke gebeurtenissen zouden gaan missen: de verkiezingen, de uitspraak over het ESM verdrag en de situatie in Syrië, om maar wat te noemen. Nu we weer terug zijn, hebben we eigenlijk helemaal niets gemist. Althans, geen van de uitkomsten van genoemde gebeurtenissen is verrassend. Één ding is wel duidelijk: de normale burger staat buitenspel.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Goud en olie gaan fors stijgen

De balans van de Amerikaanse centrale bank fors gaat oplopen in de komende tijd. Sinds vorige week blijkt dat de Amerikaanse economie nog meer zal worden gestimuleerd door Bernanke, maar keerzijde van de medaille is dat balans van de Fed zal oplopen naar

4 biljoen dollar. Deze golf van nieuwe liquiditeiten zorgt, in combinatie met de maatregelen van andere centrale banken, dat de nominale prijzen van vrijwel alle assets zullen gaan stijgen.

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Wat koop je met 20 euro in de verschillende landen van de eurozone?

De monetaire unie omvat zeventien landen, maar twintig euro heeft een totaal verschillende waarde, afhankelijk van in welk van die landen je woont of werkt. Business Insider geeft voor veertien alledaagse consumptiegoederen het verschil in koopkracht aan tussen de landen. Wat koop je met 20 euro in Griekenland, België, Slovakije, Ierland enz.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Kadaster: in augustus maar 8.384 woningen verkocht

In augustus registreerde het Kadaster maar 8.384 verkochte woningen. Dit is een daling van 16,2% ten opzichte van augustus 2011. Het aantal hypotheken zakte zelfs met bijna een kwart.

In augustus registreerde het Kadaster maar 8.384 verkochte woningen. Dit is een daling van 16,2% ten opzichte van augustus 2011. Het aantal hypotheken zakte zelfs met bijna een kwart.

Alle woningtypen laten een daling zien ten opzichte van het aantal geregistreerde verkochte woningen in augustus 2011. Tussenwoningen daalden het meest in deze periode met 18,6%, appartementen het minst met 13,4%. Ten opzichte van de vorig maand, juli 2012, is er overal een stijging te zien. De stijging is bij hoekwoningen het grootst (15,4%) en bij vrijstaande woning het minst groot (6,4%).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Olieprijs stijgt harder dan de vraag

Afgelopen vrijdag duikelde de prijs voor een vat Brent nog met 5 dollar omlaag naar 113 dollar.De recente prijsontwikkeling van de olieprijs lijkt niet in de pas te lopen met de vraag op basis van de mondiale groei. Econoom en beursverslaggever Hans de Geus van RTLZ stelt de olieprijs nu relatief harder stijgt dan de groei.

De Geus duidt op de fysieke beperkingen van olieplatformen die nu eenmaal een dagelijkse maximale productie hebben en het feit dat de productie in Saoedi Arabië wellicht al aan haar max zit. De relatief hard gestegen olieprijs lijkt deze beperkingen te reflecteren.

Lees verder op analist.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs