EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42581 tot 42585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 september 2012

Slechte leningen Spaanse banken stijgen

De waarde van zogenoemde slechte leningen op de balansen van Spaanse banken is in juli tot recordhoogte gestegen. Gegevens van de centrale bank van Spanje wezen dinsdag uit dat de slechte leningen voor 1,7 miljard euro op de bankbalansen drukten, een stijging van 960 miljoen euro ten opzichte van juni.

In totaal is nu 9,9 procent van alle leningen die de banken hebben uitstaan van slechte kwaliteit. Dat wil zeggen dat er ernstige twijfel bestaat of ze ook zullen worden terugbetaald. Door de verdieping van de economische crisis zou dat percentage de komende tijd verder kunnen stijgen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2012

Kan de Amerikaanse centrale bank gesloten worden?

Dit vraagt professor Lawrence H. White zich af. Om deze vraag te beantwoorden kijkt hij naar het takenpakket van de Amerikaanse centrale bank. Welke taken kunnen er geschrapt worden? En welke taken kunnen door private partijen uitgevoerd worden?

Lees verder op meervrijheid.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2012

James Turk bespreekt de recente actie bij goud en zilver met Félix Moreno de la Cova

Naar aanleiding van het heftige prijsspektakel bij goud en zilver, zat James Turk samen met Félix Moreno de la Cova, econoom, trader en GoldMoney contributor, om de ontwikkelingen te bespreken.

Naar aanleiding van het heftige prijsspektakel bij goud en zilver, zat James Turk samen met Félix Moreno de la Cova, econoom, trader en GoldMoney contributor, om de ontwikkelingen te bespreken.

Volgens Moreno de la Cova heeft niet enkel de nieuwe ronde aan QE een positief effect op de prijzen, september staat sowieso bekend als een supermaand voor de edelmetalen.

Bovendien heeft de langdurige negatieve reële rente zijn weerslag op de koopkracht van het spaargeld van de bevolking, dat zo wordt weggevreten door de inflatie.

Beleggers zien hierdoor meer en meer heil in een positie in goud en zilver!

[video]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2012

Iraanse rial verliest nog meer waarde tegenover de dollar

De Iraanse rial blijft in waarde dalen ten opzichte van de Amerikaanse dollar. De officiële wisselkoers blijft de laatste maanden stabiel rond de 12.250 rial per Amerikaanse dollar, maar in de straten van Iraanse steden wordt de munt voor een veel lagere koers verhandeld. De waarde van de munt lijkt in een vrije val te zijn geraakt nadat Amerika een olie-embargo oplegde aan het land.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2012

Indiase bevolking koopt goud en zilver via nieuwe smartphone app

De Muthoot Group, een Indiase financiële instelling, heeft een nieuwe smartphone app vrijgegeven die de Indiase bevolking in staat stelt via de mobiele telefoon goud en zilver te kopen. De app geeft live koersen in verschillende valuta weer, geeft tips aan beleggers en laat zien waar het dichtstbijzijnde kantoor van Muthoot staat.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs