Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 42586 tot 42590
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent hoger

Wall Street zal dinsdag naar verwachting hoger openen, waarbij beleggers uitkijken naar de start van het seizoen met de tweede kwartaalcijfers, sat maandag nabeurs officieus werd afgetrapt door aluminiumfabrikant Alcoa, terwijl ze continu blijven vrezen voor een vertraagde wereldwijde economie.

De S&P 500 futures staan 1,60 punten hoger, terwijl de futures voor de DJIA 37,00 punten winnen en de Nasdaq 100 futures 6,75 punten stijgen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

Grieken storten weer geld op hun rekeningen

Klanten van banken in Griekenland storten weer geld terug op hun rekeningen. Dit heeft de gouverneur van de Griekse centrale bank, George Provopoulos, dinsdag gezegd.

Hij zei dat sinds er een nieuwe coalitieregering is gevormd, ,,geld terugstroomt met hoeveelheden die tot tevredenheid stemmen''. Volgens een medewerker van de centrale bank gaat het om ongeveer 6 miljard euro sinds de verkiezingen van 17 juni.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

Het Europees economisch verval

De economische achteruitgang in Europa gaat onverminderd verder. Bedrijfsleiders zien het niet meer zitten in deze omstandigheden. PMI-indicatoren blijven zakken en staan bijna overal onder de 50 hetgeen wijst op een krimpende industrie.

Maar niet alleen Europa ziet zijn industriƫle basis krimpen, de rest van de wereld deelt ook in de klappen, zij het minder erg dan op het oude continent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

Zilver short op laagste niveau sinds 2001

Volgens het COT rapport hebben commerciƫle handelaars hun short posities in zilver afgebouwd tot het laagste niveau sinds 2001. Gene Arensberg van het Gotgoldreport verwacht een sterke rally in de zilverprijs via een massale short-covering rally. Hij ziet hiervoor 4 redenen:

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

De hypotheekrenteaftrek: een overzicht van de plannen

Alle partijen hebben hun verkiezingsprogramma's gepresenteerd in aanloop naar 12 september. Alleen bij de VVD en D66 moeten de leden de plannen nog officieel bekrachtigen.

Een overzicht van de verscheidene plannen met de hypotheekrenteaftrek: