Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 42606 tot 42610
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

Spelen zorgen voor meer banen in Londen

De Olympische Spelen hebben de afgelopen maanden een impuls gegeven aan de werkgelegenheid in Groot-Brittannië.

Dat blijkt uit cijfers die het Britse statistiekbureau woensdag publiceerde. De werkgelegenheid in Groot-Brittannië nam in de periode van maart tot en met mei met 181.000 banen toe tot het hoogste niveau sinds november 2008.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

Meer slechte leningen bij Spaanse banken

Het aantal slechte leningen, kredieten die niet of slechts gedeeltelijk zullen worden afgelost, bij Spaanse banken is in mei opnieuw opgelopen. Dat maakte de Spaanse centrale bank, de Banco de España, woensdag bekend.

Bron: blog.nl
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

Duitse politici willen premie geven voor vakantie naar Griekenland

Duitse politici willen Duitsers die deze zomer nog op vakantie gaan naar Griekenland een soort subsidie geven. Volgens bondslid Erwin Lotter (FDP) zou het erg zinvol zijn om Duitse burgers met premie op vakantie te sturen. Op die manier zouden de Duitse burgers die weinig geld hebben om op vakantie te gaan geholpen zijn, alsmede het Griekse toerisme, dat wel een flinke steun in de rug kan gebruiken.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

Grieken terug naar ruilsysteem met Kaereti

Veel Grieken hebben geen werk meer en dus ook bijna geen geld. Ze kunenn echter best zonder de euro.

Door de crisis hebben Grieken hun inkomen zo zien dalen, dat ze nauwelijks meer rond kunnen komen. Ze hebben bijna geld meer. Dus zoeken ze naar andere manieren om te overleven. Wat blijkt, ze kunnen best zonder die vermaledijde euro.

Bron: klokkenluideronline.net
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

Rothschild Zionisme

De Rothschilds zijn de baas over het goud, snapt u waarom er zo gehamerd wordt op het hervatten van de goudstandaard? Het hervatten van de goudstandaard houdt in dat deze Rothschilds nog machtiger en rijker worden dan ze al zijn. Hun vermogen is al minimaal 1.000.000 miljard groot (minimale schatting), de Federal Reserve Bank is van hun, Shell is van hun, zo’n beetje elk bedrijf dat je je kunt bedenken is (meestal indirect via vage constructies) van hun. Dan weet u voor wie de politiek werkt, dan snapt u voor wie bijvoorbeeld ene Zalm werkt, dan weet u wie de baas is van Manager Beatrix. Dan begrijpt u het en kunt u er wat tegen doen.