EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42606 tot 42610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

Zeg maar dag tegen de oude ECB dit is de Fed in Frankfurt

Tegen haar natuur in wil Merkel de geldkraan voor Club Med wijd opendraaien. Een slechte zaak, vindt Josef Joffe.

Tegen haar natuur in wil Merkel de geldkraan voor Club Med wijd opendraaien. Een slechte zaak, vindt Josef Joffe.

Hoewel ze normaal gesproken fel tegen leningen en het opkopen van obligaties door de ECB is, staat de Duitse bondskanselier nu lijnrecht tegenover haar eigen man - en voormalig adviseur - in Frankfurt.

De president van de Bundesbank was ooit de machtigste centrale bankier van Europa. Nu niet meer. In de Raad van Bestuur van de Europese Centrale Bank is Jens Weidmann gewoon maar een van de 23 leden. Hij heeft maar één stem - net als Griekenland. Maar het wordt nog erger. Als een van de laatste monetaire haviken van Europa staat Weidmann er alleen voor; tandenknarsend ziet hij toe hoe de ECB zich opmaakt om zich met vol gas te storten op een actie die volgens de statuten verboten is: het opkopen van de schulden van lidstaten. Zeg maar dag met je handje tegen de oude ECB; dit is de Fed-in-Frankfurt.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

'Nederland zwakste kernland eurozone'

Nederland is het zwakste kernland in de eurozone als het gaat om economische groei in 2012 en 2013. 

Nederland is het zwakste kernland in de eurozone als het gaat om economische groei in 2012 en 2013. 

Die conclusie trekt de Amerikaanse bank Morgan Stanley in een donderdag verschenen rapport. De oorzaken van de zwakte zijn zowel van cyclische als van structurele aard.

Volgens Morgan Stanley zal Nederland dit jaar als enige kernland een economische krimp kennen. De prognose van een mild herstel in 2013 komt volgens de bank onder druk door onzekerheid over tal van belangrijke politieke beslissingen voor en na de verkiezingen op 12 september.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

14 Argumenten om ZILVER te kopen

We kregen het volgende informatieve filmpje in onze mailbox. De spreker ‘silver shield’ geeft zijn 14 belangrijkste redenen aan waarom beleggers in zilver moeten beleggen.

Voor Slim Beleggen is de belangrijkste reden om zilver te kopen de gigantische onderwaardering van het witte edelmetaal!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

Sombere beleggers, hogere beurskoersen

Het blijft een van de grote raadsels in de markt. Beleggers zijn uitermate somber, ondanks al het beursgeweld.

De nieuwste meting van AAII liet zelfs een daling van het percentage bulls (33%) zien. Dit terwijl de S&P 500 steeds hoger kruipt. In normale marktomstandigheden zouden beleggers uitgesproken positief moeten zijn.

We hebben een sterk vermoeden dat beleggers zo pessimistisch zijn omdat ze de hele rit omhoog gemist hebben en momenteel aan de zijlijn zitten te piekeren over het juiste moment om terug in te stappen. Dat gaat natuurlijk wegen op de gemoedsstemming, vooral als de beurzen maar niet willen zakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

47 miljoen voedselbonnen voor $ 76 miljard

In juni van dit jaar werd een nieuw record opgetekend wat betreft voedselbonnen in Amerika. Bijna 47 miljoen Amerikanen waren afhankelijk van deze voedselbonnen, dat is 15 % van de bevolking. Jaarlijkse kostprijs bedraagt momenteel $ 76 miljard hetgeen dubbel zoveel is als 4 jaar geleden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs