Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 42611 tot 42615
Bron: klokkenluideronline.net
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

Rothschild Zionisme

De Rothschilds zijn de baas over het goud, snapt u waarom er zo gehamerd wordt op het hervatten van de goudstandaard? Het hervatten van de goudstandaard houdt in dat deze Rothschilds nog machtiger en rijker worden dan ze al zijn. Hun vermogen is al minimaal 1.000.000 miljard groot (minimale schatting), de Federal Reserve Bank is van hun, Shell is van hun, zo’n beetje elk bedrijf dat je je kunt bedenken is (meestal indirect via vage constructies) van hun. Dan weet u voor wie de politiek werkt, dan snapt u voor wie bijvoorbeeld ene Zalm werkt, dan weet u wie de baas is van Manager Beatrix. Dan begrijpt u het en kunt u er wat tegen doen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

Ruim 28.000 mensen verliezen baan door faillissement

In de eerste helft van 2012 zijn ruim een kwart meer bedrijven failliet gegaan in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Hierdoor zijn ruim 28.000 medewerkers getroffen.

Dit blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel.  Ook het CBS meldde eerder deze week al dat het aantal bedrijven en instellingen dat in de eerste helft van dit jaar failliet is gegaan met een kwart is toegenomen tot 3760.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

Crédit Suisse wil kapitaal versterken

Crédit Suisse neemt een reeks maatregelen die het kapitaal van de bank aanzienlijk moeten versterken. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend.

Crédit Suisse verkoopt onder meer converteerbare obligaties aan aandeelhouders zoals de staatsinvesteringsfondsen van Qatar en Singapore.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent 1 punt hoger

De AEX opent woensdag naar verwachting hoger, waarbij de markt balanceert tussen hoop en vrees in reactie op de verklaring van Fed-voorzitter Ben Bernanke dinsdag voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en de zorgen over het economisch herstel in de VS en Europa het sentiment drukken.

De AEX sloot dinsdag 0,2% lager op 315,30 punten. De Midkap zakte 0,4% naar een slot van 510,55 punten. De ASX verloor noch won iets en sloot op 386,09 punten.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

De Finnen doen het weer: krijgen als enige EU-land onderpand voor Spaanse steun

Finland heeft van Spanje een onderpand van 770 miljoen euro bekomen in ruil voor deelname aan de steun voor de Spaanse bankensector. Het onderpand vertegenwoordigt 40 procent van het Finse aandeel in de leningen aan Spanje. Dat heeft de Finse minister van Financiën Jutta Urpilainen bekendgemaakt.