EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42621 tot 42625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 september 2012

Het zijn de private schulden!

De enorme schulden van de overheid zijn een symptoom en niet de oorzaak van de huidige financiële crisis. Dit is te lezen in het artikel The Great Leverage (PDF alert) van Alan M. Taylor. Volgens de auteur zijn juist de private schulden de grote oorzaak van financiële crises. 

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2012

Premier Pakistan wil YouTube blokkeren

Premier Raja Pervez Ashraf van Pakistan heeft maandag gelast dat de site YouTube wordt geblokkeerd. Hij wil daarmee bereiken dat de Pakistanen de anti-islamfilm Onschuld van moslims niet meer kunnen bekijken.

Eerder hebben onder meer Indonesië, Libië, Egypte en India YouTube geblokkeerd. Sommige fragmenten zouden daar nog te zien zijn.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 september 2012

Olieprijs drukt Wall Street

In New York stevenden de Amerikaanse beurzen maandag af op een negatief slot. Na de recente euforie door maatregelen van centrale banken, trokken de protesten in het Midden-Oosten tegen een anti-islamfilm de aandacht van beleggers. De olieprijs ging aan het eind van de middag scherp onderuit, mogelijk door een computerprobleem.

De Dow-Jonesindex noteerde 0,5 procent lager op 13.530 punten. De brede S&P 500 daalde 0,6 procent tot 1458 punten en technologiebeurs Nasdaq zakte 0,4 procent tot 3170 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 september 2012

Uraniumsector aan de vooravond van een belangrijke inhaalbeweging

Wereldwijd zijn er momenteel 433 kerncentrales actief. Deze kerncentrales verbruiken samen 177 miljoen pond Uranium (Mlb) per jaar. De globale productie van Uranium is slechts 130 MLB. Met andere woorden is er jaarlijks een tekort van 47 miljoen pond Uranium. Dit wordt momenteel nog opgevuld door het Highly Enriched Uranium Agreement (HEU) met voornamelijk Rusland, maar deze verbintenis vervalt in 2013 hetgeen positief zal zijn voor de prijs van Uranium.

De prijs voor een pond Uranium (lb) bedraagt ongeveer $ 48. De kostprijs voor de Uraniummijnen ligt meestal tussen de $ 50 en $ 60 lb. De mijnen zullen met plezier het HEU zien wegvallen in 2013. Elektriciteitsbedrijven met kernreactoren zijn de prijszetters in de sector aangezien ze langdurige contracten afsluiten van 8 tot 10 jaar en de tussentijdse tekorten opvullen op de korte termijnmarkt. Maar de tekorten zullen de prijzen verder opdrijven, alsook de lange termijn contracten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 september 2012

Merkel steunt obligatie-opkoopprogramma ECB

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft wederom haar steun uitgesproken voor het obligatie-opkoopprogramma van de Europese Centrale Bank (ECB), waarbij ze op goede voet probeert te blijven met ECB-president Mario Draghi en tegelijkertijd de invloedrijke centrale bank van Duitsland niet voor het hoofd wil stoten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs