Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 4266 tot 4270
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

Nieuw Russisch kernwapen ‘Satan 2’ kan Texas van de kaart vegen

Een aan het Russische leger gelieerd designbureau heeft zonet beelden van een nieuwe generatie nucleaire raketten vrijgegeven die de vorige generatie van R36-M moet vervangen.

De ontwikkeling ervan werd in 2009 gestart en verwacht wordt dat ze tegen 2018 operationeel kunnen zijn.

De nieuwe raketten luisteren naar de naam RS-28 Sarmat, maar zijn binnen het militaire apparaat al herdoopt tot ‘Satan 2’, zowaar een understatement.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

EU en Gazprom werken aan aardgasakkoord

Gazprom, de Russische aardgasgigant, krijgt van de Europese Commissie de gelegenheid maatregelen te nemen die de vrije doorstroom en doorverkoop van gas in Centraal- en Oost-Europa garandeert.

Dat blijkt uit een mededeling van EU-commissaris Margrethe Vestager (Mededinging) woensdag na afloop van overleg met Gazprom in Brussel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

Coup de théatre in Brussel: Britten WOEDEND om herenakkoord tussen Commissie en Gazprom

Het onderzoek van de Europese Commissie tegen Russische gasreus Gazprom is zijn laatste week ingegaan. Daarmee komt een eind aan ruim 4 jaar onderhandelen over Russische gaspijpleidingen en marktaandeel op de Europese markt.

Zo krijgt Gazprom wellicht de toestemming om voor 30 à 40% te participeren in de Opal-pijplijn. Dat is de pijplijn die Russisch aardgas van de Nord Stream-pijplijn verder verdeelt over West-Europa. Bovendien zal het onderzoek naar misbruik van Gazprom’s machtspositie op de gasmarkt onmiddellijk geklasseerd worden, zonder gevolg.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

4 onbekende miljonairs verklappen hun geheim waarom iedereen rijk kan worden

Wanneer we het hebben over miljonairs, krijgen we automatisch een beeld van bekende voetballers of bekende zangers en zangeressen. Maar er zijn veel meer miljonairs dan er bekende mensen zijn. De kans is zelfs groot dat er een miljonair in je straat woont, alleen zie je dat niet. 4 onbekende mensen vertellen hun verhaal hoe zij miljonair geworden zijn.

Het motto is dan ook: als ik dat kan – kan jij dat ook!

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

Londen heeft de meeste miljonairs en miljardairs

Londen is de stad met de grootste particuliere rijkdom binnen zijn grenzen. De Britse hoofdstad telt liefst 357.000 miljonairs en 62 miljardairs. Gezamenlijk is deze groep rijken goed voor omgerekend 24,7 biljoen euro aan privébezit.