EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42661 tot 42665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 september 2012

Ook Andalusië vraagt Madrid om steun

De Spaanse autonome regio Andalusië vraagt de centrale Spaanse overheid om steun. De regio heeft meteen 1 miljard euro nodig om de rekeningen te kunnen blijven betalen.

Andalusië is de vierde regio die de centrale regering om geld vraagt om het hoofd boven water te houden. Catalonië, Valencia en Murcia gingen Andalusië voor. De Spaanse regering reserveerde in juli 18 miljard euro voor noodsteun aan de autonome regio's. Eind vorige week liet de regering weten dat het noodfonds groot genoeg is.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 september 2012

Geldnood bij schoolbesturen: 7500 banen in gevaar

In totaal 95.000 leerlingen volgen onderwijs bij scholen met financiële problemen. Het gaat om 17 schoolbesturen met een verhoogd of hoog financieel risico. Dat blijkt uit een onderzoek van de onderwijsvakbond AOb.

De besturen staan onder een verscherpt financieel toezicht bij de Onderwijsinspectie. Het gaat om scholen van basisonderwijs tot en met hbo. Door de problemen zijn 7500 banen in het geding.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 september 2012

Prijs van sojameel door het dak!

Sojameel zit, net als granen, in een sterke uptrend binnen een bull market. Voor 2012 steekt sojameel er met kop en schouders bovenuit op vlak van prijsstijging.

Sinds de start van het jaar is de prijs van sojameel met 75% gestegen!

In 2008 werd er een grote basis gelegd in de opwaartse trend van de prijs voor sojameel.

Deze consolidatie werd in april van dit jaar afgerond en werd de weg naar hogere prijzen verder gezet.

De huidige bull market vertoont hiermee forse gelijkenissen met de bull market van de jaren ‘ 70. In de periode 1972 – 1973 steeg de prijs in 8 maanden tijd met $ 350 per ton, meer dan een verviervoudiging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 september 2012

Wall Street gesloten vanwege Labor Day

De beurzen in New York zijn maandag gesloten vanwege Labor Day. Dinsdag zal de handel op Wall Street weer aanvangen. De verkorte handelsweek zal vooral in het teken staan van de Amerikaanse werkgelegenheid en het rentebesluit in Europa.

De beurzen in New York zijn maandag gesloten vanwege Labor Day. Dinsdag zal de handel op Wall Street weer aanvangen. De verkorte handelsweek zal vooral in het teken staan van de Amerikaanse werkgelegenheid en het rentebesluit in Europa.

Donderdag komt salarisstrookverwerker ADP met zijn banenrapport over de Amerikaanse private sector. Het officiële banencijfer van de Amerikaanse overheid zal vrijdag worden vrijgegeven.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 september 2012

Negatieve rente op korte staatsleningen

Een 3-maandse lening die op 30 november afloopt, bracht 1,61 miljard euro op tegen een negatieve rente van 0,063 procent. De andere lening, die loopt tot 28 maart 2013, voegde daar nog eens 1,12 miljard euro aan toe tegen een negatieve rente van 0,023 procent.

De totale opbrengst ligt aan de onderkant van de beoogde 2 tot 4 miljard euro, 1 à 2 miljard euro per lening, die het agentschap vorige week aankondigde.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs