Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 4271 tot 4275
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Zilverprijs zal harder stijgen dan Goud in 2017 volgens ETF Securities

Ondanks de verwachte stijging in de goudprijs zal de zilverprijs in 2017 harder.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Bewijs: Saoedi-Arabië is sterk afhankelijk van oliemarkt

Saoedi-Arabië staat bekend om haar rijke voedingsbodem. In deze bodem is enorm veel olie te vinden en dit ‘zwarte goud’ heeft er voor weten te zorgen dat Saoedi-Arabië is uitgegroeid tot een welvarend land.

Deze olie maakt Saoedi-Arabië rijk en kwetsbaar tegelijk. De Saoedi-Arabische economie is immers op dit moment voornamelijk afhankelijk van de olieopbrengsten. En gezien het feit dat de olieprijs de afgelopen twee jaar flink wat terrein heeft moeten inleveren heeft de Saoedi-Arabische economie het ook niet bepaald gemakkelijk gehad.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Mohamed El-Erian: ‘Iedereen zou 5% moeten beleggen in goud’

Goud kan een belangrijke rol spelen in een wereld met lage en negatieve rentevoeten, dat zegt de bekende econoom Mohamed El-Erian van Allianz. Iedereen zou in de huidige marktomstandigheden 5% goud in zijn portefeuille moeten hebben.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Poetin heeft het Westen herhaaldelijk gewaarschuwd

Het zal vele niet onopgemerkt zijn gebleven dat de spanningen in het Midden-Oosten, met name nu in Syrië met de dag verder toenemen. Onlangs nog stuurde Poetin een vloot bestaande uit acht oorlogsschepen richting Syrië om de slagkracht te versterken.

Te midden van deze vloot zit Ruslands enigste vliegdekschip dat meer dan 50 gevechtsvliegtuigen kan huisvesten dat enige dagen geleden langs de kust van Nederland en België voer en zich vervolgens provocerend recht door het Nauw van Calais heen manoeuvreerde omringd door 7 andere Russische oorlogsschepen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

5 straffe redenen waarom de meeste mensen nog niet rijk zijn

Ongeacht onze afkomst, opleiding, beroep of levensstijl, de meeste onder ons staan financieel (nog) niet waar ze willen staan. Verrassend genoeg zijn de redenen daarvoor bij de meeste mensen gelijkaardig. Om onbegrijpelijke redenen maken veel mensen dezelfde fouten. Ben jij ook nog niet rijk, kijk dan of een van deze foute schoenen aan jouw voeten past.

Maar er is goed nieuws!