Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 42726 tot 42730
Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 16 juli 2012

Enorm gasproject Australiƫ stap dichterbij

De realisatie van een enorm gasproject aan de Australische westkust is een stap dichterbij gekomen. Maandag gaf een toezichthouder op het gebied van milieuzaken onder strikte voorwaarden toestemming voor het zogeheten Browse LNG-project.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 16 juli 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent vlak

De AEX opent maandag naar verwachting vlak, waarbij beleggers vooral benieuwd zijn naar de resultaten van bedrijven die deze week bekend zullen worden gemaakt.

"We zullen naar verwachting een vlakke opening gaan zien," zegt Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer. "Er is weinig nieuws momenteel en deze week ligt de aandacht vooral op het cijferseizoen dat weer is losgebarsten. Iedereen heeft lage verwachten daarvoor, dus het kan alleen maar meevallen."

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 16 juli 2012

Aziatische markten tussen hoop en vrees

Beleggers op de Aziatische aandelenmarkten trokken zich maandag enerzijds op aan signalen uit Peking over extra economische stimulans. Anderzijds vreesden zij voor het effect van de lagere economische groei op de winstgevendheid van het bedrijfsleven.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 16 juli 2012

'Vlakke opening AEX verwacht'

De AEX-index opent naar verwachting vlak na de flinke winst op vrijdag. De handel zal mede bepaald worden door plannen die Peking aankondigde om de Chinese economie aan te jagen.

Daarnaast wordt gewacht op de toespraak van Ben Bernanke ten overstaan van het congres over de stand van de Amerikaanse economie.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 16 juli 2012

EU lening aan Spanje heeft rente van 2,5%

De lening van de Europese Unie (EU) aan Spanje zal een looptijd van dertig jaar hebben met een rente van 2,5% en een tienjarige aflossingsvrije periode.