EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4276 tot 4280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 maart 2017

Pieter Omtzigt: Er wordt steeds meer geheim gehouden in Den Haag

Willen Middelkoop sprak voor Café Weltschmerz met Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt van het CDA. In het gesprek praten de heren over de rol van de media, het gebrek aan controle op de regering en de werking van de democratie. Volgens Omtzigt moet er in Den Haag veel meer transparantie komen, vooral over gevoelige onderwerpen waarbij veel geld of belangen gemoeid zijn.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

'GM schrapt 1100 banen in fabriek Michigan'

De Amerikaanse automaker General Motors (GM) zet naar verluidt het mes in het personeelsbestand. Volgens The Wall Street Journal worden bij een productielocatie in Michigan 1100 banen geschrapt.

De automaker kan het in de betreffende fabriek met een shift minder doen omdat de productie van het model GMC Acadia is verplaatst naar een fabriek in Tennessee.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Hollande: ‘EU met verschillende snelheden of geen EU meer’

Op 26 maart wordt de 60ste verjaardag van de ondertekening van het Verdrag van Rome gevierd, waarmee de Europese Economische Gemeenschap (EEG) gevestigd werd, de belangrijkste voorloper van de Europese Unie. Door de jaren heen zagen de 6 originele ondertekenaars –  België, Nederland, Luxemburg, de Bondsrepubliek Duitsland, Frankrijk en Italië – die EEG uitbreiden tot de EU28, zoals we ze tot in juni van vorig jaar kenden, toen voor het eerst een lidstaat besloot uit de EU te treden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Uranium: misbegrepen en ondergewaardeerd

Laat mij beginnen met u te vragen uw emoties wat betreft deze grondstof voor een aantal minuten aan de kant te schuiven, iedereen kent de zeer onfortuinlijke verhalen van Three Mile Island, Chernobyl en natuurlijk de vrij recente kernramp van Fukushima Daiichi.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Waarom KBC, ING en ABN Amro nu de beste banken in Europa zijn

Goed nieuws voor Vlaanderen en Nederland. KBC, ING en ABN Amro blijken de best renderende banken van heel Europa te zijn. Toch moet opgepast worden voor te veel enthousiasme. Een stijging van het aantal verstrekte hypotheken en andere leningen, is niet noodzakelijk een positief punt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs