EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42751 tot 42755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

Draghi: opkoopplan ECB heeft al resultaat

De aankondiging dat de Europese Centrale Bank (ECB) schuldpapier van noodlijdende landen ongelimiteerd gaat opkopen, heeft volgens ECB-topman Mario Draghi nu al effect. ,,De aankondiging van het mechanisme heeft bijgedragen aan herstel van het vertrouwen in de eurozone en de euro'', zegt Draghi vrijdag in de Süddeutsche Zeitung.

Met het voorgestelde opkoopprogramma wil de ECB de rente op staatsobligaties van noodlijdende landen omlaag brengen. Draghi is positief gestemd. ,,Fondsmanagers brengen hun geld terug naar Europa'', zegt hij in de Duitse krant. ,,Dit is goed voor de economie in de eurozone.''

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

België moet 4,6 miljard euro besparen in 2013

De Belgische overheid moet volgend jaar 4,6 miljard euro extra bezuinigen of belastingen verhogen. Dat is het gevolg van de tegenvallende economie, waarschuwde het Belgische Planbureau vrijdag in de Vlaamse zakenkrant De Tijd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

EU-ministers Financiën bijeen over crisis

De EU-ministers van Financiën komen vrijdag en zaterdag, voor het eerst na het zomerreces, bijeen in Nicosia. De verwachtingen over de vergadering werden bijgesteld, na het oordeel van het Duitse Constitutionele Hof over het permanente noodfonds ESM, maar de aanhoudende situatie baart Europa weer grote zorgen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

De balans van de FED in 2013: $4 biljoen?

Imminently, the Fed's Open Markets Operations desk will commence buying $40 billion in MBS per month, or about $10 billion each week. Concurrently, the Fed which is continuing Operation Twist, will still purchase $45 billion in "longer-term" Treasurys, sterilized by the $45 billion or so in 1-3 years Bonds it will sell until the end of the year at which point it runs out of short-term paper to sell.

End result: every month through the end of 2012, the Fed's balance sheet expands by $40 billion in MBS.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

Aziatische beurzen veren op na besluit Fed

Na Wall Street veren ook de Aziatische beurzen op na de aankondiging van stimuleringsmaatregelen door de Fed, het Amerikaanse stelsel van centrale banken. De beurs in Tokio, de Nikkei, stond vrijdag kort na opening 1,4 procent hoger.

Ook de beurs in Hong Kong leek vrijdag te reageren op de Amerikaanse plannen. De Hang Seng noteerde kort na opening een plus van 2,3 procent.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs