EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42761 tot 42765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

'Duitsland hoeft ESM niet aan te vullen'

Als een van de deelnemende landen aan het permanente Europese noodfonds ESM zijn bijdrage niet levert, hoeft Duitsland dat niet bij te passen.

Als een van de deelnemende landen aan het permanente Europese noodfonds ESM zijn bijdrage niet levert, hoeft Duitsland dat niet bij te passen.

Dat zei de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble vrijdag tegen de Duitse radio. Hij probeerde daarmee de angst dat Duitsland de melkkoe van het ESM zou worden, weg te nemen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

Dow Jones terug op niveau van voor economische crisis

De aandelenbeurs in New York is weer op het niveau van voor de recessie. Aanleiding is het besluit van de FED om voor honderden miljarden aan schuldpapier op te kopen.

De Dow Jones-index, de belangrijkste graadmeter op de Amerikaanse handelsvloer, ging omhoog met 1,55 procent en sloot op 13.540 punten.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

Spanje wacht met steunaanvraag, wil meer details obligatieplan ECB

Spanje wil eerst meer details over de obligatie-opkoopplannen van de Europese Centrale Bank, voordat het beslist om een volledig reddingsprogramma te vragen aan zijn Europese collega's.

Dat benadrukt de Spaanse minister van financien Luis de Guindos vrijdag voorafgaand een ontmoeting met zijn collega ministers in Cyprus. De Guindos herhaalt daarmee het standpunt van de Spaanse regeringsleider Mariano Rajoy die in de afgelopen tijd al uitsprak dat het nog niet zeker is of Spanje een volledig reddingsprogramma zal vragen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

Spaanse huizenprijzen blijven kelderen

De huizenprijzen in Spanje zijn in het tweede kwartaal op jaarbasis met 14,4 procent gedaald, de sterkste afname sinds 2007. Dat maakte het Spaanse nationale bureau voor de statistiek vrijdag bekend.

In het eerste kwartaal gingen de huizenprijzen in Spanje met 12,6 procent omlaag in vergelijking met een jaar eerder. De Spaanse vastgoedsector verkeert al tijden in een diepe crisis.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

'Bankenunie gevaar voor Duitse spaartegoeden'

De spaartegoeden van de Duitsers komen in gevaar door de plannen van de Europese Commissie voor een Europese bankenunie. Dat heeft de president van de branchevereniging van Duitse spaarbanken vrijdag gezegd tegen de krant Bild.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs