Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 4281 tot 4285
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

België alsnog akkoord met vrijhandelsverdrag EU en Canada

De Belgen zijn toch akkoord met CETA, het vrijhandelsverdrag tussen de Europese Unie en Canada.

Dat melden diverse media donderdag. De Waalse premier Paul Magnette en andere Belgische regionale leiders gaan na dagen van koppig verzet overstag.

Aan hun kritiekpunten wordt tegemoetgekomen in een aan het verdrag gehechte verklaring.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Frankrijk start de bouw van de eerste ‘zonnebaan’

In Frankrijk is de bouw van een eerste zonnebaan gestart. In de gemeente Tourouvre-au-Perche in het noordwestelijke departement Orne wordt het oppervlak van een departementale weg over een traject van één kilometer uitgerust met zonnepanelen.

In totaal zal de weg uitgerust worden met een oppervlakte van 2.800 vierkante meter zonnepanelen. De zogenaamde Wattway, ontwikkeld door het Franse bedrijf Colas, zou in december dit jaar in gebruik moeten kunnen worden genomen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

ETF Securities: De trend voor goud en zilver is gezet

Volgend jaar zal opnieuw een mooi jaar gaan worden voor goud. Voor zilver zien de kansen er zelfs nog glanzender uit, tenminste, dat is de conclusie van ‘ETF Securities’, een vermogensbeheerder dat zich richt op exchange-traded funds (ETF’s), commodity’s (ETC’s) en valuta (ETC’s).

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Pensioenfondsen roepen staatssecretaris op btw-heffing te schrappen

"Wij hebben geen middelen om die btw te betalen, anders dan dat we het van de premie van onze deelnemers moeten aftrekken."

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Deutsche Bank boekt winst tegen verwachtingen in

Deutsche Bank heeft in het derde kwartaal een nettowinst geboekt van 256 miljoen euro. Dat maakte de veelbesproken grootste bank van Duitsland donderdag bekend.

De winst van Deutsche Bank kwam onverwacht. Analisten hielden gemiddeld rekening met een verlies van bijna 400 miljoen euro.