EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42846 tot 42850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2012

Platina-indicator duidt op slappe economie

 Komt er een beetje economisch herstel of blijft het kwakkelen in de herfst van 2012? De ontwikkeling van de prijs van platina duidt nog niet op verbetering.

 Komt er een beetje economisch herstel of blijft het kwakkelen in de herfst van 2012? De ontwikkeling van de prijs van platina duidt nog niet op verbetering.

 In de eerste helft van 2012 was het in veel westerse landen kwakkelen of sloeg zelfs de recessie weer toe. Het najaar zou volgens veel economische prognoses enig herstel moeten brengen. Maar dat is nog hoogste onzeker.

[...]

Lees verder op Z24
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2012

Deze crisis eindigt in Depressie

De zonnige jaren zijn voorbij. Nu zijn er onweerswolken aan alle horizonten, en is het consumentenvertrouwen verdwenen. Toen alles goed ging, dachten de mensen dat het niet waar was. Nu geloven ze niet dat het waar is. Het is omgekeerd. Eenmaal werd geloofd dat mensen rijker konden worden door verspilling van geld dat niet van hen was, nu gaan ze om financiële steun naar hun regering.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2012

Amsterdamse beurs hoger van start

De AEX is met een winst aan de handelsdag begonnen. De stemming wordt gesteund door iets beter dan verwachte economische cijfers uit Frankrijk en Duitsland.

De AEX-index in Amsterdam noteerde kort na opening 0,6 procent hoger op 333,20 punten. De MidKap-index klom 0,2 procent tot 501,76 punten. De beurzen in Frankfurt, Parijs en Londen stegen tussen 0,6 en 0,8 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2012

'Dollar blijft nog 50 jaar 's werelds reservemunt'

Aan doemberichten over het einde van de globale rol van de dollar als reservemunt ontbreekt het niet. Toen China en Japan eerder dit jaar beslisten hun onderlinge handel voortaan in lokale munt en niet langer in dollars te betalen waren analisten er als de kippen bij om de doodsklokken voor de greenback te luiden.

Niets is minder waar, schrijft UBS-valutastreeg Syed Mansoor Mohi-uddin, want volgens hem blijft de dollar nog minstens een halve eeuw ‘s werelds reservemunt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2012

Japanse beurs sluit hoger

De beurs in Tokio is dinsdag licht hoger gesloten. Beleggers gingen op zoek naar aandelen van stabiele bedrijven die recent zwaar zijn afgestraft na tegenvallende kwartaalcijfers. De omzetten op de beurs waren opnieuw laag. Ook werd gewacht op economische cijfers uit Europa. De Nikkei eindigde 0,5 procent hoger op 8928,88 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs