EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4286 tot 4290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Fraudedienst Europese Unie wil bijna 2 miljard euro van Britten

Het Verenigd Koninkrijk heeft jarenlang te lage importheffingen gevraagd voor kleding en schoenen uit China. 

OLAF, de fraudedienst van de EU, heeft dat vastgesteld en vraagt de Europese Commissie bijna 2 miljard euro aan gederfde douane-inkomsten bij de Britten te innen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Wat zegt de Dow Jones / Goud ratio?

Vorig jaar wist de goudprijs een stevige bodem neer te zetten en sinds dat moment zijn we enkele tientallen procenten in waarde gestegen. Overigens was deze stijging ook wel gewenst, want de goudmarkt zat al sinds het jaar 2011 gevangen in een Bear Market. Die tijd lijkt voorlopig achter onze rug te liggen.

De Dow Jones index weet sinds het jaar 2009 al goede zaken te doen. Vorige week werd de grens van 21.000 punten nog doorbroken en daarnaast hadden we te maken met een winstreeks van 12 handelsdagen achter elkaar waarbij de Dow Jones index wist te sluiten met een nieuwe recordkoers. De Dow Jones / Goud ratio is echter op een belangrijk punt terecht gekomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Waarom is goud vrijgesteld van btw?

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u geen btw betaalt over de aankoop van gouden munten of goudbaren, terwijl u wel belasting betaalt voor andere metalen als zilver, platina en palladium? Wat is de gedachte achter deze vrijstelling? En waarom geldt deze uitsluitend voor goud? In dit artikel geven we meer uitleg over het hoe en waarom van deze btw vrijstelling voor goud.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

BOEM!!! Trump-effect creëerde 298.000 jobs in februari

Amerikaanse bedrijven hebben in februari 298.000 nieuwe jobs gecreëerd, ruim 100.000 meer dan analisten hadden verwacht. Opmerkelijk is de verschuiving van nieuwe jobs in de dienstensector naar jobs in meer traditionele sectoren. Zo kwamen er 106.000 banen bij in de productiesector, 66.000 in de bouw en 8.000 in de mijnbouw.

Februari is de eerste volledige maand onder president Donald Trump, die heeft beloofd ‘s lands verouderde infrastructuur herop te bouwen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

4 nieuwe quotes van Warren Buffett die iedere belegger gelezen moet hebben

Regel 1: verlies nooit geld, Regel 2: denk altijd aan regel 1. Het is een van de bekendste quotes van Warren Buffett. Maar ieder jaar komen er wel enkele nieuwe quotes bij die beleggers van buiten moeten leren. Het orakel van Omaha is niet alleen een uitzonderlijke belegger, Buffett is ook een uitzonderlijke leermeester. Ben jij een goede leerling?

Dit zijn de quotes die je zou moeten onthouden uit de meest recente nieuwsbrief die Warren Buffett schreef aan de aandeelhouders van Berkshire Hathaway.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs