Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 42861 tot 42865
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Geen structureel herstel huizenmarkt

In het tweede kwartaal is er een lichtpuntje op de huizenmarkt, maar de makelaas zien nog geen structureel herstel. Klik verder voor de ontwikkeling in uw regio.

Waar met name het aantal transacties duidt op een herstel - op kwartaalbasis werden meer dan 20% meer transacties uitgevoerd - daalde de gemiddelde verkoopprijs tot een nieuw dieptepunt van EUR215.000, meldt de NVM.

Bron: klokkenluideronline.net
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Mislukt de euro, dan mislukt de elite

De euro was altijd alleen maar een project van de elite. De gewone burger ontving de euro vanaf het begin met scepsis: Wanneer er een democratisch referendum zou hebben plaatsgevonden, dan zou het nooit tot de invoering van de euro zijn gekomen. Deze zekerheid geldt ook voor talloze andere projecten van de elite, vooral haar project immigratie. Een mislukken van de euro zou daarom direct een politiek domino-effect veroorzaken: De aura van de onfeilbaarheid zou daarmee verdwenen zijn, de projecten van de elite zouden allemaal worden doorgelicht. Met de euro redt de elite noch de banken noch Europa. Zij redt zichzelf.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent 1 tot 2 punten lager

De AEX opent naar verwachting lager als gevolg van een lager slot op Wall Street en een lager gesloten Azie. De Federal Reserve ondervond, blijkens de meest recente notulen, de nodige interne verdeeldheid bij de vraag of er nu extra stimulerende maatregelen moesten worden genomen of niet.

Cees Smit, handelaar bij Today's Beheer gaat uit van een verlies van 1 tot 2 punten voor de AEX. "De belangrijkste reden is het lagere slot op Wall Street op basis van de verdeeldheid bij de Fed", aldus Smit.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Spanje wordt maandag 3% duurder

De Spaanse premier Mariano Rajoy heeft aangekondigd dat de BTW in het land met onmiddellijke ingang van 18 op 21% wordt gebracht. De maatregel is onderdeel van een nieuw besparingsplan waarbij Spanje de volgende jaren 65 miljard euro moet vinden.

De meeste voedingswaren worden 2% duurder omdat de BTW daar van 8% naar 10% stijgt. De BTW op basisproducten zoals melk, brood, kaas, fruit, groenten, eieren, maar ook kranten, tijdschriften, boeken en auto's - blijft ongewijzigd op 4%.

Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Het is maar dat u het weet!

Een meerderheid van de Nederlandse Eerste Kamer, zeg maar de de Senaat, heeft in de nacht van dinsdag op woensdag ingestemd met een geleidelijke verhoging van de pensioenleeftijd. Daardoor komt die van de huidige 65 jaar op 66 jaar in 2019 en op 67 jaar in 2023. Lees hier het vervolg : http://www.tijd.be/nieuws/politiek_economie_europa/Nederlandse_pensioenleeftijd_omhoog.9211547-3140.art

Zoals ik het zie wordt het dus : langer werken, minder pensioen krijgen, gelieerd aan een ander onderwerp meer betalen voor overheidsdiensten om minder te krijgen, hogere prijzen in de winkels, spaarrekeningen die niets meer opbrengen…  Gepensioneerden aller landen verenigt u…!