Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 42916 tot 42920
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

De hypotheekrenteaftrek: een overzicht van de plannen

Alle partijen hebben hun verkiezingsprogramma's gepresenteerd in aanloop naar 12 september. Alleen bij de VVD en D66 moeten de leden de plannen nog officieel bekrachtigen.

Een overzicht van de verscheidene plannen met de hypotheekrenteaftrek:

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

China wil groei economie stimuleren

Het stimuleren van de economische groei is een topprioriteit voor de Chinese regering. Dat zei de Chinese premier Wen Jiabao dinsdag.

''Als een groot opkomend land moet er een zeker groeitempo worden gehandhaafd. Het stabiliseren van de economische groei is niet alleen een topprioriteit, maar ook een zware taak voor de lange termijn.''

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

Spanje overweegt ondersteuning regio's

Spanje wil een plan opzetten om garant te staan voor obligaties voor regionale overheden, in de hoop daarmee de financieringskosten te verlagen van overheidsinstanties die zijn uitgesloten van de kapitaalmarkten, maakt de vice-minister van begroting Antonio Beteta dinsdag bekend.

"Het mechanisme zal zich in principe richten op de uitgifte van meer liquide obligaties die daardoor makkelijker in de markt te plaatsen zijn en gegarandeerd worden door de staat", zegt Beteta.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

OESO voorspelt aanhouden van hoge werkloosheid

De werkloosheid in de geïndustrialiseerde landen blijft komend jaar onveranderd hoog. Dat voorspelde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) dinsdag.

De OESO verwacht dat de werkloosheid in de 34 lidstaten eind 2013 uitkomt op gemiddeld 7,7 procent van de beroepsbevolking.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

UPDATE: Nederlandse financieringskosten dalen naar historisch laag niveau

e Nederlandse financieringskosten zijn gedaald naar een nieuw historisch laag niveau bij een veiling van driejarige staatsobligaties, wat een sterke beleggersvraag weerspiegelt naar als veilig beschouwde activa die een hoger rendement opleveren dan het Duitse schuldpapier.

De Nederlandse Staat heeft dinsdag EUR2,55 miljard opgehaald met de heropening van een bestaande lening, maakt het agentschap Generale Thesaurie van het ministerie van Financien bekend. De lening heeft een couponrente van 0,75% en lost af in april 2015. De gemiddelde yield kwam uit op 0,218%, van 0,456% tijdens de voorgaande veiling van het papier op 22 mei.