EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42926 tot 42930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 september 2012

Grote onzekerheid rond uitspraak Duitse Hof

In Duitsland zelf, bij de EU en eigenlijk wereldwijd wordt er met spanning uitgekeken naar de uitspraak van het “Verfassungsgericht” over de legitimiteit van het Europese Stabiliteitsmechanisme (ESM). Om het allemaal nog spannender en ingewikkelder te maken komt er vandaag eerste een mededeling of er morgen überhaupt wel een verklaring komt. Deze mogelijke vertraging heeft alles te maken met de aankondiging van Draghi dat de ECB bereid is om tot in het oneindige staatsobligaties op te kopen van zwakke landen en de daarop bij het Duitse Hooggerechtshof aangespannen spoedprocedure, zeg maar een soort kort geding, om niet alleen tegen het ESM halt te roepen maar ook tegen het onbeperkt opkopen van staatobligaties.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 september 2012

Griekenland gaat zware tijden tegemoet

Even een goede update over de status in Griekenland in een YouTube fragment van RT (Russia Today) gevonden op Biflatie.nl. Graag uw aandacht...

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 september 2012

Morgan Stanley: continue monetaire 'boom' in kern eurozone

In de eurozone zal een expansief monetair beleid nodig blijven. Dat betekent een continue monetaire 'boom' in de kernlanden van de euro.

In de eurozone zal een expansief monetair beleid nodig blijven. Dat betekent een continue monetaire 'boom' in de kernlanden van de euro.

Dat zegt Hans Redeker, global head of foreign exchanges bij Morgan Stanley in gesprek met het Duitse Handelsblatt. ''Het ontbreekt de Europese landen aan culturele identiteit en daarom zal een expansief geldbeleid nodig zijn, om de crisis tegemoet te treden. Europa heeft een zwakke euro nodig. Wij verwachten dat de euro in een jaar tijd is gedaald tot $1,15 of minder. Dat maakt de landen in de periferie met hoge schulden weer concurrerrend. Pas dan loont het om daar te investeren. Bovendien moet de conjunctuur ook in de kernlanden van de eurozone aan de praat worden gehouden. In de kernlanden van de eurozone zal dan ook sprake zijn van een continue monetaire boom.''

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 september 2012

Catalonië dreigt met onafhankelijkheid

Catalonië dreigt zich af te scheiden van Spanje als het niet meer rechten krijgt. De Catalaanse economie draait stroef en de regionale regering wil zelf belastingen kunnen innen en uitgeven.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 september 2012

Portugal krijgt iets meer tijd

Portugal heeft van de zogenoemde trojka meer tijd gekregen om zijn begrotingstekort naar beneden te krijgen. De vertegenwoordigers van de EU, het IMF en de Europese Centrale Bank concludeerden na een bezoek afgelopen week dat het land goed op weg is om zijn economisch hervormingsprogramma door te voeren en iets meer ademruimte mag krijgen bij het doorvoeren van bezuinigingen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs