Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 42926 tot 42930
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

Raketten mogen op Londense flats bij Spelen

Londenaren krijgen tijdens de Olympische Spelen die later deze maand beginnen, gewoon raketten op het dak van hun flat.

Zij verloren dinsdag een zaak die zij bij het hooggerechtshof hadden aangespannen om dat te voorkomen, meldde het Britse persbureau PA. De flatbewoners zijn bang dat zij met een raket op hun dak sneller het doelwit zijn van een terroristische aanslag. Als de raketten niet zouden verdwijnen, wilden zij op z'n minst in een hotel slapen op kosten van het ministerie van Defensie. Dat gaat echter niet door. Met de raketten mag de overheid de plekken waar de Spelen zijn beschermen, vindt het hof.

Bron: niburu.co
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

Ben jij een slaaf van het systeem?

Als je de straat op zou gaan en aan mensen vraagt of ze vinden dat ze vrij zijn, wat denk je dan dat de resultaten daarvan zouden zijn?

De resultaten zullen beantwoorden aan een algemeen heersend gevoel maar zijn in werkelijkheid de wereld op z'n kop.

De meeste mensen denken dat ze in een vrij land leven en vrije mensen zijn en zéker niet iemand's slaaf. Maar, slavernij betekent niet per definitie dat je letterlijk geketend bent. Er zijn vele ander vormen van slavernij. Dit is de definitie van slavernij: Slavernij of lijfeigenschap is een vorm van onvrijwillige dienst waarin een persoon wordt behandeld als het eigendom van een ander.

Tegenwoordig zijn de meeste mensen een slaaf maar beseffen dat niet. Schuld is een vorm van slavernij en miljoenen mensen in dit land zijn middels hun schulden slaven geworden van het hierop gebaseerde financiële systeem. Wanneer iemand een ander als slaaf neemt, dan is de bedoeling dat deze slaaf een bepaald rendement gaat opleveren. Je hebt niets aan een slaaf die in een hoek zit en stof verzamelt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

Hoop voor euro zet beurzen op winst

De Europese aandelenmarkten zijn dinsdag met winst gesloten. Beleggers reageerden tevreden op nieuwe afspraken die de ministers van Financiën van de eurolanden hebben gemaakt over Spanje. Ook keken zij met vertrouwen uit naar een uitspraak van het Duitse Constitutionele Hoof over de ratificatie van het permanente Europese noodfonds ESM.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

Beurzen Europa eensgezind omhoog

Ook kijkt de handel met vertrouwen uit naar een beslissing van het Duitse Constitutionele Hof over het noodfonds ESM. Die uitspraak wordt overigens niet dinsdag verwacht.

De Amsterdamse AEX-index kreeg een extra impuls van chipmachinefabrikant ASML. Die maakte maandagavond een overeenkomst met chipproducent Intel bekend.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 juli 2012

Hogere opening op Wall Street

De beurzen in New York zijn dinsdag hoger geopend. Beleggers op Wall Street vestigen hun hoop op een positieve beslissing van het Duitse Constitutionele Hof over het gebruik van het Europese noodfonds ESM.

De Dow-Jonesindex stond kort na aanvang 0,7 procent hoger op 12.825 punten. De S&P 500-index won 0,6 procent tot 1361 punten en de technologiebeurs Nasdaq ging 0,6 procent omhoog tot 2950 punten.