EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42946 tot 42950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2012

'Portugal haalt begrotingsdoel niet'

Portugal kan zijn overheidstekort dit jaar niet zo sterk terugdringen als eerder werd beloofd.

Portugal kan zijn overheidstekort dit jaar niet zo sterk terugdringen als eerder werd beloofd.

Dat meldde de Portugese krant Diario Economico donderdag op basis van anonieme bronnen.

Volgens de krant verwacht de regering uit te komen op een tekort van 5,3 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Eerder werd een reductie tot 4,5 procent afgesproken met de internationale geldschieters van het land.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2012

Banken moeten kosten fors verlagen

Uit onderzoek van Roland Berger Strategy Consultants blijkt dat Europese banken de komende vijf jaar 40 tot 70 miljard aan kostenbesparingen moeten doorvoeren. Dat komt neer op minimaal 10% van de totale kosten.

Lees verder op klantinteractiekenniscentrum.nl
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2012

‘Mens is al over grondstofbudget heen voor dit jaar’

De mensheid heeft voor dit jaar al alle grondstoffen die de aarde kan voortbrengen in 1 jaar verbruikt. Tot en met het einde van het jaar putten we de natuur uit op leenbasis.

De mensheid heeft voor dit jaar al alle grondstoffen die de aarde kan voortbrengen in 1 jaar verbruikt. Tot en met het einde van het jaar putten we de natuur uit op leenbasis.

Dit stelt het Global Footprint Network, een onderzoeksbureau dat zich bezighoudt met ecologische voetafdrukken van de mens.

Volgens het bureau zijn we op 22 augustus over de grens gegaan voor dit jaar. In de ongeveer 8 maanden daarvoor hebben we alle hernieuwbare grondstoffen gebruikt en CO2 uitgestoten die de aarde aankan.

Lees verder op groenecourant.nl
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2012

De schandelen van Goldman Sachs

We kennen Goldman Sachs inmiddels allemaal. De beruchte bank uit Amerika wordt in verband gebracht met verschillende duistere praktijken. De bank staat bij het grote publiek bekend om zijn dubieuze manier van zaken doen. Volgens veel mensen heeft Goldman Sachs een geheimzinnige manier om economische en politieke beslissingen te beïnvloeden. In 1869 werd Goldman Sachs opgericht en heeft inmiddels vestigingen in alle financiële centra van de wereld. Ze zijn als investeringsbank overal aanwezig de bank is betrokken geweest in menig schandaal. We zullen deze bank eens onder de loep nemen.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2012

Frankrijk de volgende

Het hart van de Europese Unie is de alliantie tussen Frankrijk en Duitsland. Als Frankrijk zichzelf niet bij elkaar kan houden, of Duitsland beslist om vrijwillig de Euro te verlaten, is de hele EU gedoemd. Aan de andere kant van deze medaille, zijn alle EU-landen feitelijk failliet. De schuldenlast kan niet worden opgelost zonder een vrijwillig financiële herstructurering, of faillissement. Het eerste zal niet gebeuren, door een gebrek aan leiderschap binnen de EU, het laatste gebeurt. Het is slechts een kwestie van tijd tot het blikje aan het einde van de weg geraakt.

Voor nu, zegt Frankrijk, dat het Griekenland niet uit de euro zal laten gaan; niet in het belang van het Griekse volk, de natie, of zelfs het behoud van de EU, maar Holande weet wanneer Griekenland failliet gaat drie grote Franse banken, Gen Soc., Paris Bas, en Credit Agricole onderuit gaan. Wat het einde van Frankrijk als natie betekent.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs