EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 431 tot 435
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Chinezen blijven ambitieus over economische groei

Net zoals vorig jaar, blijven de Chinezen hoog mikken op vlak van economische groei. Net zoals vorig jaar, moet de Chinese economie opnieuw met minstens 6,5 procent toenemen. Daarenboven gaan ze er dit jaar werk van maken om het begrotingstekort te doen dalen. Een ambitieus ‘plan’ dat Chinees premier Li Keqiang deze week openbaar maakte tijdens een presentatie in het parlement.

De economische plannen van ’s werelds grootste economie zijn zeker en vast belangrijk te noemen. Daarom dat er altijd met argusogen wordt gekeken als de Chinezen naar buiten komen met economisch nieuws. Voor dit jaar mogen we ‘gerust’ zijn, in China zijn ze niet van plan te vertragen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Eerste directe containertrein van Amsterdam naar China vertrekt woensdag

De eerste directe containertrein vanuit de Amsterdamse haven naar China is een feit. Woensdag vertrekt de trein naar de Chinese Oostkust.

De eerste directe containertrein vanuit de Amsterdamse haven naar China is een feit. Woensdag vertrekt de trein naar de Chinese Oostkust.

Dat maakt initiatiefnemer NUNNER Logistics woensdag bekend. De containertrein legt in zestien dagen 11.000 kilometer af. Vervoer per trein gaat sneller dan per schip en is goedkoper dan met het vliegtuig.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Adviseur Poetin: Rusland voorbereid op afsluiting van internet

Rusland is volledig voorbereid op een eventuele poging van het Westen om het land af te sluiten van het internet. Dat zei een belangrijke adviseur van Poetin in een interview dat afgelopen maandag werd uitgezonden. German Klimenko, adviseur van het Kremlin voor wat betreft internetzaken, heeft eerder al gewaarschuwd voor het gevaar dat Rusland volledig afgesloten zou kunnen worden van het wereldwijde web en dat men daarom voorbereidingen moest treffen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Nieuwe dupe van Trumps handelsoorlog: economische adviseur Cohn dient ontslag in

Gary Cohn, economische adviseur van Amerikaanse president Donald Trump, neemt ontslag. Het is geen geheim dat Cohn, een voormalige topbankier op Wallstreet, niet akkoord gaat met de protectionistische maatregelen van Trump. Zo wil die hoge belastingen heffen op buitenlands staal en aluminium. Cohn vreest voor een internationale handelsoorlog.

Will be making a decision soon on the appointment of new Chief Economic Advisor. Many people wanting the job - will choose wisely!

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Omzet transportsector op hoogste niveau ooit

De totale omzet in de Nederlandse transportsector heeft in het vierde kwartaal van 2017 het hoogste niveau ooit bereikt. Dat blijkt uit de kwartaalmonitor transport van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs