EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 431 tot 435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Google wilt oprichter van Ethereum in dienst nemen voor eigen project

Vitalik Buterin, oprichter van de tweede meest populaire cryptomunt Ethereum, wordt op de voet gevolgd door Google. Dat liet hij weten aan de hand van een tweet waarin hij een screenshot postte van de mail die hij had ontvangen waarin Google hem een job aanbiedt. Iets later postte hij een nieuwe tweet met de vraag of hij moet ingaan op de aanbieding van Google.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Zweedse overheid waarschuwt in pamflet alle burgers voor oorlog

[...]

Overheid en burgers moeten klaar zijn voor 3 maanden lange crisis

Zweden heeft al 200 jaar geen oorlog meer gehad, maar desondanks vindt de overheid het nodig om de burgers juist nu aan te sporen er zich zo snel mogelijk op voor te bereiden. Dat geldt ook voor de overheid zelf, die klaar wil zijn voor een crisis die 3 maanden duurt.

In het pamflet wordt gewaarschuwd dat burgers rekening moeten houden met de verstoring van computers en het internet, met ‘incidenten’ die over de hele wereld plaatsvinden, klimaatverandering, en toenemende spanning (met Rusland) in het Baltische gebied. ‘In het geval van maatschappelijke noodtoestand zullen degenen die het meeste hulp nodig hebben deze het eerste krijgen. De meerderheid moet voorbereid zijn om zich enige tijd zelf te redden.’

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Rijkste man van China: “Blockchain is geen bubbel, Bitcoin wel een bubbel”

De rijkste man van China is Jack Ma. Miljardair en één van de meest invloedrijke Chinese ondernemers. Van AliExpress tot Hollywood: Ma’s invloed reikt steeds verder. In 1999 richtte hij de Alibaba groep op en de rest is geschiedenis. Veel mensen, vooral Chinezen, luisteren naar zijn ideeën. Op de tweede World Intelligence Conference in Tianjin toonde hij zich een groot voorstander van blockchain, als gedecentraliseerde technologie. Hij is er trouwens al jaren praktisch mee bezig met zijn bedrijven en doet ook intensief onderzoek naar blockchain. Maar: “We don’t care about Bitcoin”, aldus Ma.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

“De rijken worden rijker en rijker”

Dat de rijken steeds rijker en rijker worden zal niemand verrassen. Toch is deze trend sinds de uitbraak van de financiële crisis in een hogere versnelling terecht gekomen. Zo maakte Oxfam onlangs bekend dat de rijkste 1% vorig jaar 82% van de rijkdom van de wereld verkreeg. En dat is toch wel zorgwekkend te noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Succesvol beleggen is deze onzin vergeten

In tegenstelling tot hetgeen je zou denken, heeft succesvol beleggen niets te maken met intelligentie of inzicht. Zelfs een van ’s werelds beste beleggers – Warren Buffett – beweert dat je geen hoog IQ moet hebben, enkel gezond verstand. Veel beleggers trappen dan ook steeds in de val door tal van onzin te geloven. We hebben de meest onzinnige ideeën over de aandelenmarkt op een rijtje gezet.

Uit onderzoek blijkt zelfs dat 1 op 5 beleggers onderstaande onzin vandaag nog steeds gelooft. Trap jij ook in een van deze financiële vallen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs