Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 431 tot 435
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 november 2017

De grote ‘Bitcoin’-bubbel?

Vele signalen wijzen erop dat het verhaal van de bitcoin een nieuwe fase is ingegaan. Dat blijkt uit de toenemende aandacht die online en in de bredere wereld aan de virtuele munt wordt besteed.

Dat staat in een column van het magazine The Economist. Er wordt echter gewaarschuwd dat die nieuwe fase in een bubbel en een instorting van de markt dreigt te zullen uitmonden.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Duits leger bereidt zich voor op val van de EU

Het Duitse leger houdt voor de volgende kwarteeuw onder meer rekening met een aantal scenario’s waarbij de Europese Unie verder kan afbrokkelen. Dat zegt het Duitse magazine Der Spiegel, dat zegt een dossier terzake te hebben kunnen inkijken.

Het rapport waarschuwt daarbij dat de bevolking zich in toenemende mate met etnische, regionale of religieuze groepen zou kunnen identificeren. Dat kan volgens het rapport een gevaar betekenen voor de Europese samenhorigheid, maar ook voor de nationale samenlevingen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Self-made miljonair: Dit zijn de enige 5 manieren om écht rijk te worden

Grant Cardone is een self-made miljonair. Volgens Cardone heeft het geen nut om iedere dag op kleine dingen te besparen. Het brengt misschien wel op, maar écht rijk ga je er niet mee worden. Wie écht rijk wil worden, focust beter om onderstaande 5 tips.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Europese Commissie wil invloed hebben op Russische gaspijplijn

De Europese Commissie wil invloed kunnen uitoefenen op de geplande gaspijplijn van Rusland naar Duitsland, genaamd Nord Stream II.

Brussel stelt in dat verband voor dat ook de import van gas van buiten de EU via pijpleidingen moet worden getoetst aan Europese wetgeving.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 12 november 2017

Catalonie eist vrijlating politici: 750.000 mensen de straat op

De onafhankelijkheidsstrijd in Catalonië is nog lang niet voorbij, want afgelopen zaterdag gingen honderdduizenden mensen in Barcelona de straat op om te protesteren tegen de arrestatie van acht regionale parlementsleden door de regering in Madrid. De inwoners van de regio schaarden zich massaal achter Charles Puigdemont, de regionale president die het initiatief nam in deze onafhankelijkheidsbeweging.