EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
29
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4301 tot 4305
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

Duitse 2-jaars rente naar dieptepunt

Terwijl de rente op Amerikaanse staatsobligaties stijgt blijft de rente op Duitse staatsobligaties met een korte looptijd verder dalen. De verwachting dat de ECB vanaf volgend jaar ook deze kortlopende leningen gaat kopen deed de rente van Duitse leningen met een looptijd van twee jaar deze week naar een historisch dieptepunt van -0,8% dalen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

VS versoepelt OPNIEUW sancties tegen Rusland. Waar wacht Europa op?

Europa laat zich weer flink ringeloren. In juli versoepelde de VS de restricties voor Amerikaanse bedrijven om activiteiten te ontplooien in de Krim. In augustus versoepelde de VS eenzijdig de Russische importrestricties op kunstmest.

In november gaven de Amerikanen via de stembus nog te kennen dat ze een grote waarde hechten aan vriendschappelijke en economische relaties met Rusland.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

Blogger onthult hoe je van 5 euro 36.000 euro maakt met Ă©Ă©n simpel trucje

Ben je ook iemand die elke maand de uren aftelt naar het moment dat je loon wordt gestort? Dan is dit eenvoudige middeltje om snel veel geld te sparen misschien wel iets voor jou. Professor Marie Franklin van Lasell College in de Amerikaanse staat Massachusetts schreef erover op haar blog 'Save Money Fast With Fives'. Alles draait om briefjes van 5 euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

Nieuwe opdoffer voor Merkel: Europees marktaandeel voor Russische energie blijft groeien

Angela Merkel ambieert een vierde termijn als Duits bondskanselier. Ondanks de asielcrisis en de economische schade door de economische sancties tegen Rusland blijft haar CDU afgetekend de grootste partij in Duitsland.

Angela Merkel ambieert een vierde termijn als Duits bondskanselier. Ondanks de asielcrisis en de economische schade door de economische sancties tegen Rusland blijft haar CDU afgetekend de grootste partij in Duitsland.

Zowel op links als rechts wordt Merkel aangevallen op haar harde lijn tegen Moskou. AfD hoopt op een electorale exodus van het kleinbedrijf en de ondernemersklasse, terwijl sociaaldemocraten en kleinlinks de arbeiders willen charmeren, die door de sancties getroffen worden.

Onlangs raakte immers bekend dat de Volkswagen Groep 23.000 jobs schrapt in Duitsland, terwijl Daimler forst investeert in een nieuwe productielijn in… Rusland.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

TA Zilver Analyse Roy

Het venijn zit deze keer weer aan het slot van de week. Na de negatieve ondertoon aan het slot van vorige week wisten de stieren zich op maandag aardig te handhaven, de aanvankelijke daling werd opgevangen waarna hoger gekoerst kon worden richting de $17.25.

In de dagen daarna, op dinsdag en woensdag, werd er binnen een smalle bandbreedte gehandeld, de koers bewoog tussen de $ 16.80 en $17.25 en deze bleef beneden het (dalende) 50 d. MA. Op woensdag werd de zilverkoers richting het 50 d. MA gestuurd en werd er nipt beneden afgesloten zodat alles klaar leek voor een serieuze aanval op het MA.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs