Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 43061 tot 43065
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Italiƫ flink goedkoper uit met korte lening

Italiƫ heeft donderdag 7,5 miljard euro opgehaald met een obligatieveiling met een looptijd van 1 jaar. De rente bedraagt 2,7 procent, tegen bijna 4 procent bij een vergelijkbare lening een maand geleden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Spanje: Per direct una guerra ofensiva

De stier is los in Spanje, letterlijk en figuurlijk. De regering Rajoy heeft, zich aan de Eurobonzen overgegeven en alle beloften en plannen ten goede voor lange tijd in de prullenbak gegooid. Per direct is er una guerra ofensiva uitgenbroken, een aanval op de schulden en alles wat daar mee samenhangt. Premier Rajoy en daarmee Spanje was helemaal klem komen te zitten. De tekorten liepen elke dag nog op en de rente voor staatsleningen was gestegen tot boven de 7%. Ondanks alle prachtige berichten van Monti, Rajoy en Hollande dat de laatste Euro-Top de zuidelijke landen een overwinning had gebracht, bleek de werkelijkheid al ras een heel stuk zuurder.

[...]

Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Leugens en meer...

Bankiers, politici en zelfs de farmaceutische industrie, liegen, bedriegen, vervalsen, en bezwendelen het financiële systeem ter bevrediging van hun hebzucht. Ze vullen de 'zakken’ van insiders, en houden buitenstaanders – de hardwerkende burgers onnozel. De maatschappij is verrot tot op het bot, de helft van het volk is failliet en de meeste anderen beseffen niet hoe ze worden bedonderd.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Goud als diversificatie voor een beleggingsportefeuille

Het World Gold Council publiceerde deze week een rapport waarin onderzocht is in hoeverre goud kan bijdragen aan het versterken van een beleggingsportefeuille met aandelen, grondstoffen, valuta en vastgoed. Door een kleine positie in te nemen in goud (2,6 tot 9,5 procent), kan een beleggingsportefeuille beter worden beschermd tegen slechte economische tijden. In een neergaande markt zou een positie in goud zorgen voor gemiddeld 2,2 tot 6,7 procent kleinere verliezen voor de totale portefeuille.

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Na manipulatie Libor nu ook manipulatie goud?

Via Goudvergelijken.nl | Ned Naylor-Leyland laat bij CNBC weten dat de goudprijs net als Libor rente wordt gemanipuleerd. Er zou volgens Naylor-Leyland een veel groter onderzoek moeten komen over de eventuele manipulatie van goud en zilver. De banken manipuleren de edelmetalen om verschillende redenen, aldus de analist. Bekijk hieronder de video.

[video]