Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 43081 tot 43085
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 6 juli 2012

Nederlands pensioenfonds legt miljoenenclaim bij Goldman Sachs

Pensioenfonds Vervoer claimt maximaal 250 miljoen euro van de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs.

Het pensioenfonds vindt dat de bank ernstig heeft gefaald bij het beheren van het vermogen van het fonds.

Dat nieuws, dat vrijdag door de Britse krant The Telegraph werd gebracht, wordt door een woordvoerder van het pensioenfonds bevestigd tegenover FTM.nl. De zegsman is momenteel niet meer bereikbaar voor commentaar.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 6 juli 2012

'Lagere opening Wall Street'

De Amerikaanse beurzen openen vrijdag naar verwachting lager. De handel reageert negatief op het licht tegenvallende cijfer over de Amerikaanse arbeidsmarkt dat voorbeurs bekend is gemaakt.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 6 juli 2012

Groot-Brittannië zal Griekse burgers aan zijn grens tegenhouden indien eurocrisis escaleert

De Britse premier Cameron is bereid historische overeenkomsten te negeren en grenscontroles in te voeren die Grieken de toegang tot Groot-Brittannië zouden verhinderen indien dat land uit de eurozone wordt gezet.

Dat heeft Cameron eerder deze week gezegd tegen een reeks oudere parlementsleden in het House of Commons liaison comité. ‘Ik ben bereid te doen wat nodig is om het land veilig, ons bankensysteem sterk en onze economie robuust te houden. Als eerste minister is dat uiteindelijk je eerste en belangrijkste taak’.

Bron: kingworldnews.com
Geplaatst: vrijdag 6 juli 2012

Investor: We're Dealing With Government Lies & Misinformation

“We also have to contend with governments which are attempting to coverup the truth.  Therefore, it’s hard for most people to see what the truth is, and for investors to fully understand that we have this impending economic and financial disaster.

The cause is very clear, but there are so many in the media who don’t understand what is happening.  So they are just spewing out propaganda which is coming across a teleprompter....

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 6 juli 2012

Euribor rente daalt scherp, naar laagste niveau ooit

Een van de belangrijkste rentetarieven in Europa, de Euribor, is vrijdag scherp gedaald. Het tarief daalde van 0,64 naar 0,55%. Aan het begin van het jaar stond het tarief nog op 1,34%.

De Euribor is de rente waartegen banken in Europa bereid zijn geld aan elkaar te lenen. Het tarief voor leningen van drie maanden ging vrijdag omlaag tot 0,549 procent, van 0,641 procent op donderdag.

Ook de 1 maands Euribor, de basis van tienduizenden Nederlandse variabele hypotheken zakte keihard. Donderdag stond de 1 maands nog op 0,36%. Vandaag is het tarief nog maar 0,255%. Op 1 januari stond de 1 maands nog net boven de 1%.

De Euribor heeft nog nooit zo laag gestaan als vandaag!