Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 4316 tot 4320
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

Positie pensioenfondsen verslechterd in derde kwartaal

De positie van pensioenfondsen is in het derde kwartaal verder verslechterd.

De gemiddelde beleidsdekkingsgraad zakte met 1,5 procentpunt naar 98,1 procent, meldt De Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag. Deze indicator ligt daarmee onder het minimaal vereiste niveau. Voor de meeste fondsen is dit op of iets boven de 104,2 procent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

De geopolitieke macht van het Westen verschrompelt razendsnel

De afgelopen dagen kon u in de media lezen hoe Rodrigo Duterte, de “excentrieke” president van de Filipijnen, eenzijdig zijn geopolitiek vazalschap aan Washington opzegde en de focus van zijn land voortaan op Peking zal richten.

Alweer een pijnlijke afgang voor de VS, Obama, en bij uitbreiding het gehele Westen. Nu Turkije de plooien gladgestreken heeft met Rusland, China Rusland vrij spel geeft om havens en spoorweginfrastructuur aan te leggen in Mantsjoerije, en India niet langer met Europese partners wil samenwerken in de bouw van energievoorzieningen, is de demarche van Duterte de druppel die de emmer doet overlopen en ons met de neus op de feiten drukt: het Westen gaat ten onder.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

'Volgende deel van lening aan Griekenland goedgekeurd'

Griekenland kan het volgende deel van een lening tegemoetzien uit het Europese noodfonds ESM.

De lening ter waarde van 2,8 miljard euro is goedgekeurd, zo meldt persbureau AFP dinsdag.

Griekenland zou aan de vereiste bezuinigings- en hervormingseisen hebben voldaan. 1,7 miljard euro van de lening is bestemd voor het wegwerken van betalingsachterstanden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

50% meer sparen met 1 eenvoudige tip

Emmie Martin had de intentie om 1 maand lang tot 50% van haar beschikbaar inkomen te sparen. Om haar doel te bereiken paste ze 1 heel eenvoudige tip toe. Dit stelt haar in staat om na haar experiment 50% meer te sparen dan voorheen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

Oudtse bank ter wereld schrapt 2.600 banen en sluit 500 kantoren

De noodlijdende Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena schrapt 2.600 banen en sluit 500 filialen. De ingrepen maken deel uit van een reddingsplan om de oudste bank van de wereld er weer bovenop te helpen.