Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 43151 tot 43155
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Spaanse en Italiaanse rentes stijgen sterk

Het rendement op 10-jarige Spaanse leningen klom naar 6,86 procent, tegen circa 6,6 procent op maandag. De rente op vergelijkbare Italiaanse leningen ging van 6 naar 6,16 procent.

Bron: youtube.com
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

De dag dat de dollar valt. Wat is er in de laatste 7 jaar veranderd?

This is a Dutch (Netherlands) documentary from 2005. It is about a 'Worst Case' scenario where speculation on the currency exchange market plus a substantial sell-off of dollars from a hedge fund cause a chain reaction in the market, the economy and the political system.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Duitse bunds sluiten lager, perifere yields lopen weer op

Duitse bunds zijn dinsdag lager gesloten, waarbij het consumentenvertrouwen in Duitsland naar verwachting verbeterde en de markten zich veelal afwachtend opstellen voorafgaand aan de eurotop die donderdag aanvangt.

Spanje hield ook dinsdag de gemoederen bezig, nadat kredietbeoordelaar Moody's maandag nabeurs een 28-tal Spaanse banken afwaardeerde. Hoewel de actie gedurende de handelsdag geen sterke invloed leek te hebben, betaalt het Zuid-Europese land nog altijd de prijs voor de onzekerheid, hetgeen zichtbaar werd tijdens een veiling van korte termijn leningen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Wall Street herstelt van verliezen

De beurzen op Wall Street herstelden dinsdag enigszins van de verliezen die een dag eerder werden geleden. In de ochtendhandel werden een onverwacht sterke terugval van het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten en de twijfels over de eurozone even opzijgezet en gingen de koersen licht omhoog.

Na bijna 4 uur handel stond de Dow-Jonesindex op een plus van 0,2 procent bij 12.528 punten. De S&P 500-index klom 0,4 procent tot 1320 punten. De Nasdaq kreeg er 0,5 procent bij en noteerde op 2850 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 26 juni 2012

Spaanse en Italiaanse rentes stijgen sterk

De rentes op Spaanse en Italiaanse staatsobligaties zijn dinsdag weer sterk gestegen. Beleggers zijn sceptisch over de uitkomsten van de EU-top later deze week en hadden weinig belangstelling voor een veiling van nieuwe Spaanse staatsleningen.