EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 43171 tot 43175 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

VS: $417 miljard verwijderd van schuldenplafond

Republicans are trying to make political hay of the fact that the federal gross debt this week crossed the $16 trillion mark.

Republicans are trying to make political hay of the fact that the federal gross debt this week crossed the $16 trillion mark.

But reaching that milestone was expected. And while notable, it overshadows the number that is of more immediate concern to Congress: the amount of debt subject to the legal borrowing limit.

The debt ceiling is currently set at $16.394 trillion. At the end of August, the amount of debt subject to that limit -- which excludes certain types of debt -- was $15.977 trillion, roughly $417 billion below the cap.

Lees verder op cnn.com
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

IMF weer tevreden over Ierland

Ierland krijgt een volgende tranche van ruim 1,15 miljard dollar uitgekeerd uit een hulpprogramma van in totaal 30 miljard dollar van het Internationaal Monetair Fonds.

Het land had eind juni alle op dat moment vereiste doelstellingen gehaald, zo maakte het IMF woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

Ruim baan voor pensioenfondsen

De overheid wil meer ruimte geven aan pensioenfondsen om te investeren in de Nederlandse infrastructuur. Minister Schultz is dan ook blij met het initiatief van pensioenfonds ABP om te investeren in de verbreding van de N33 tussen Assen en Zuidbroek.

Minister Schultz: "We weten allemaal dat er de komende jaren minder geld is voor grote investeringen. Juist daarom geven we partijen meer ruimte bij het helpen financieren en uitvoeren van projecten".

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2012

Olieprijs sluit hoger

De prijs voor een vat ruwe olie is woensdag licht hoger gesloten, waarbij de verwachte daling van de wekelijkse olievoorraden, de neerwaartse druk vanwege nervositeit in aanloop naar het ECB-rentebesluit en de daaropvolgende speech van ECB-president Mario Draghi, compenseerde.

Daarnaast wordt door beleggers uitgekeken naar de publicatie donderdag van het ADP-banenrapport en het Amerikaans banenrapport vrijdag.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2012

`ECB mag tot en met 3-jaars obligaties kopen`

Europese Centrale Bank president Mario Draghi ziet geen problemen om staatsobligaties te kopen met looptijden tot en met drie jaar. Dat heeft Draghi gisteren in het Europees Parlement gezegd achter gesloten deuren, meldt Bloomberg op basis van uitspraken van Europarlementariër Jean-Paul Gauzes.

Volgens Draghi komt het opkopen van kortlopende obligaties niet overeen met monetaire financiering van de staatsschuld en is het geen schending van het mandaat, zei Gauzes, een Franse christen-democraat. 

Lees verder op deaandeelhouder.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs