Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 4321 tot 4325
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

Oudtse bank ter wereld schrapt 2.600 banen en sluit 500 kantoren

De noodlijdende Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena schrapt 2.600 banen en sluit 500 filialen. De ingrepen maken deel uit van een reddingsplan om de oudste bank van de wereld er weer bovenop te helpen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

Italiaanse bank Monte dei Paschi schrapt 2.600 banen

De noodlijdende Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena schrapt 2.600 banen en sluit vijfhonderd filialen. De ingrepen maken deel uit van een reddingsplan om de oudste bank van de wereld er weer bovenop te helpen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

Zuckerberg verdient anderhalf miljard in week

Facebook-oprichter Mark Zuckerberg heeft een goede week achter de rug. De aandelen van Facebook zijn in ruim een week tijd zo fel gestegen dat zijn vermogen met 2 miljard dollar is gegroeid. Dat is omgerekend meer dan 1,8 miljard euro. Zakenblad Forbes heeft dat uitgerekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

Deze drie cruciale kaarten geven inzicht in de toekomst van goud

Goud is een asset dat niet op zichzelf staat en bijgevolg zijn koers zelfstandig aflegt. Markten zijn aan elkaar verbonden. De ene markt wordt beïnvloed door de andere. Wil je het koersverloop van goud begrijpen, dan dien je kennis te nemen van markten die de goudprijs in beweging zetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

De vraag naar olie vanuit India gaat exploderen

De Indiase economie hoort in het prominente rijtje thuis van de zogenoemde ‘BRIC-landen’. Het bruto binnenlands product van India is de afgelopen jaren in een rap tempo gestegen en de groeivooruitzichten zien er nog steeds rooskleurig uit.