EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4321 tot 4325 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Veel vertrouwen in Europa

Er is groei in China, maar premier Li is terughoudend. De groei is zwak en er zijn veel risico's. In Europa is er een juichstemming, op het Verenigd Koninkrijk na. In Amerika is er groot vertrouwen, maar is dat terecht?

Er is groei in China, maar premier Li is terughoudend. De groei is zwak en er zijn veel risico's. In Europa is er een juichstemming, op het Verenigd Koninkrijk na. In Amerika is er groot vertrouwen, maar is dat terecht?

Macro-econoom Kees de Kort ziet dat er veel risico's zijn in China. 'Financiële sector, handelsbeperkingen, de switch van maken naar consumeren, overcapaciteit. Kortom: de Chinese overheid heeft erg veel zicht op al die dingen die nu met veel pijn en moeite overeind gehouden kunnen worden. Maar die allemaal een negatieve invloed kunnen hebben op de toekomstige groei', zegt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Sterke krimp Griekse economie in vierde kwartaal

De Griekse economie is in het vierde kwartaal van 2016 sterk gekrompen. De neergang bedroeg 1,2 procent in vergelijking met de voorgaande periode, toen nog sprake was van een groei met 0,6 procent. 

Dat blijkt maandag uit nieuwe cijfers van het Griekse statistiekbureau.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

TA Zilver Analyse Roy - 2017, Week 10

Het eind van de afgelopen week was ronduit spectaculair te noemen. Zoals in de afgelopen update al aangegeven was de doji die maandag ontstond eigenlijk een candle die je niet graag wil zien als een zeer belangrijk niveau wordt doorbroken.

De hoop was daarom gevestigd op dinsdag om een nieuwe forse stap voorwaarts te kunnen zetten. Die hoop vervloog echter heel snel toen bleek dat de koers op dinsdag lager openging en een laagste niveau aantikte van € 18.28. Vanaf daar wisten de stieren wel nog een herstel te produceren om licht positief te kunnen afsluiten maar een flinke stap voorwaarts zat er niet in.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

CME en Thomson Reuters stoppen met zilverprijs fixing

De CME Group en Thomson Reuters willen stoppen met het faciliteren van de LBMA zilverprijs fixing, minder dan drie jaar nadat ze de rechten bemachtigden voor het publiceren van de dagelijkse fixing. Een opvallende beslissing, omdat het contract met de LBMA over de zilverprijs fixing pas in 2019 afloopt. Waarom CME en Reuters de stekker uit het platform willen trekken blijft onduidelijk, want dat wordt niet verder toegelicht in het persbericht.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Vier grootste Europese economieën bespreken toekomst EU

De regeringsleiders van de vier grootste Europese economieën komen vandaag in het paleis van Versailles bijeen om te praten over de toekomst van de Europese Unie. De Franse president Hollande ontvangt zijn Duitse collega Merkel, de Spaanse premier Rajoy en de nieuwe Italiaanse premier Gentiloni. Het is opvallend dat de vier grootste economieën van Europa een aparte bijeenkomst organiseren om te praten over de toekomst van de gehele Europese Unie.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs