Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 43201 tot 43205
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

Wall Street komt niet in beweging

De Amerikaanse aandelenmarkten zijn dinsdag zonder grote uitslagen aan de handel begonnen. Het wordt naar verwachting een matte handelsdag met het oog op de vrije dag van woensdag. Het is dan in de Verenigde Staten Onafhankelijkheidsdag. Vroeg in de handel worden cijfers bekendgemaakt over de orderontvangst van fabrieken in mei.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent vrijwel vlak

Wall Street opent dinsdag de ingekorte handelsdag vrijwel vlak, waarbij beleggers in afwachting zijn van data over de fabrieksorders in de maand mei die later op de dag verschijnen.

De futures van de Dow Jones Industrial Average noteren omstreeks 15.00 uur 3,00 punten lager, de S&P 500 futures stijgen 0,75 punten en de Nasdaq Composite 100 futures winnen 5,00 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

Merkel: respecteer oppositie Finland tegen ESM

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zegt dinsdag dat het standpunt van Finland tegen het gebruik van eurozone-noodfondsen om staatspapier op te kopen "gerespecteerd moet worden".

Tijdens een persconferentie zegt Merkel dat ze nog niet de kans heeft gehad om te overleggen met de Finse regering over de beslissingen die vorige week tijdens de eurotop zijn genomen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

Rente op staatsschuld loopt op na versoepeling DNB-curve

De koersen van langlopende Nederlandse en Duitse staatsobligaties vertonen dag een dip, de historisch lage rente loopt weer wat op.

De vraag naar lange staatsobligaties loopt terug nu verzekeraars door een versoepeling van Nederlandse regelgeving minder in zulk langlopende staatsleningen hoeven te beleggen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

MKB: timing soepeler ontslagrecht slecht

Het is goed dat er iets verandert aan het ontslagrecht, maar de maatregelen komen op een ongelukkig moment. ,,De timing is slecht’’, zegt voorzitter Hans Biesheuvel van MKB-Nederland, de werkgeversorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf, in een gesprek met het ANP. ,,In een tijd van oplopende werkloosheid levert dit niet het gewenste effect op.’’