Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 43236 tot 43240
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

IMF roept VS op tot voorzichtigheid

Amerikaanse politici moeten voorzichtig omspringen met de bestrijding van de staatsschuld. Rigoureuze bezuinigingen kunnen het herstel van de Amerikaanse economie de nek omdraaien, zo waarschuwde het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dinsdag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

IMF roept VS op tot voorzichtigheid

Amerikaanse politici moeten voorzichtig omspringen met de bestrijding van de staatsschuld.

Rigoureuze bezuinigingen kunnen het herstel van de Amerikaanse economie de nek omdraaien, zo waarschuwde het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dinsdag.

De VS staan op de rand van een ''fiscaal ravijn'', stelde het IMF. Als Amerikaanse politici voor het einde van het jaar geen overeenstemming bereiken over de manier waarop de schuldenlast van het land moet worden aangepakt, treden er automatisch bezuinigingen en belastingverhogingen ter waarde van 4000 miljard dollar in werking.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

Chinese import van nikkel (+42%) en aluminium (+74%) sterk gestegen in eerste 4 maanden van 2012

We horen dagelijks in het nieuws over het gevaar van een harde landing in China. Hoewel China beducht is voor tanende afzetmarkten voor haar exportproducten, heeft het nog altijd enorme valutareserves om te besteden, en een lange termijnplanning die zich richt op een hogere welvaart voor haar 1,3 miljard inwoners. Hiervoor is langdurige beschikking over grondstoffen nodig, en in deze fase van China’s ontwikkeling is de focus nog steeds op de basismetalen. Na een periode van consolidatie lijkt de vraag nu weer aan te trekken.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

Wall Street komt niet in beweging

De Amerikaanse aandelenmarkten zijn dinsdag zonder grote uitslagen aan de handel begonnen. Het wordt naar verwachting een matte handelsdag met het oog op de vrije dag van woensdag. Het is dan in de Verenigde Staten Onafhankelijkheidsdag. Vroeg in de handel worden cijfers bekendgemaakt over de orderontvangst van fabrieken in mei.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 3 juli 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent vrijwel vlak

Wall Street opent dinsdag de ingekorte handelsdag vrijwel vlak, waarbij beleggers in afwachting zijn van data over de fabrieksorders in de maand mei die later op de dag verschijnen.

De futures van de Dow Jones Industrial Average noteren omstreeks 15.00 uur 3,00 punten lager, de S&P 500 futures stijgen 0,75 punten en de Nasdaq Composite 100 futures winnen 5,00 punten.