Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 4326 tot 4330
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

Angstbeelden in pensioendebat

Er is veel onrust in de pensioenwereld. De Nederlandsche Bank (DNB), toezichthouder op de sector, berekende dat de pensioenen van 2,1 miljoen deelnemers mogelijk gekort moet worden in 2017.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

4 topsectoren waar jongeren in de toekomst veel geld kunnen verdienen

Technologie is de toekomst. Hoe je het ook draait of keert, technologie wordt steeds belangrijker in ons leven. Wie niet mee is, blijft zonder pardon achter. De jobs van de toekomst liggen dan ook in de technologiesector. Jongeren kunnen hier nu al op anticiperen wanneer ze hun carrière plannen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

Pensioen is voor velen een stap in het onbekende

De Belg is onvoldoende voorbereid op zijn pensioen. Dat blijkt uit een onderzoek van de bank CBC bij duizend Belgische respondenten.

Vastgesteld werd dat 48 procent van de ondervraagden toegeeft zich financieel niet optimaal op een leven na zijn carrière te hebben voorbereid. Bovendien moest worden opgetekend dat bijna 80 procent van de ondervraagden erkent te weinig kennis te hebben over de verschillende pijlers van het pensioen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

Vergeet Deutsche Bank, deze 2 Amerikaanse banken vormen het grootste risico

Nog niet zo lang geleden was het Deutsche Bank dat op de rand van een ineenstorting balanceerde. Sindsdien is het opvallend stil rond de Duitse financiële reus. Sterker nog, Deutsche Bank vormt ineens niet meer de grootste bedreiging voor het globale financiële systeem. Die eer valt nu te beurt aan 2 grote Amerikaanse banken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

Man vindt voor €3,5 miljoen goud in een geërfd huis

Een huis erven van verzamelaars is niet altijd even leuk, maar het kan ook eens meezitten. Een man uit Normandië erfde een huis om er achteraf ongeveer 100 kilogram aan gouden munten, baren en staven te vinden. Hij verkocht dit goud voor ongeveer €3,5 miljoen.