Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 43281 tot 43285
Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 25 juni 2012

Centrale banken: creëer Europese bankenunie

Een gezamenlijk Europees beleid voor banken kan helpen om de onrust over de toekomst van de euro te verhelpen. Dat stelt de Bank voor Internationale Betalingen in zijn zondag gepubliceerde jaarverslag.

Bron: klokkenluideronline.nl
Geplaatst: maandag 25 juni 2012

Massa arrestaties kunnen niet langer uitblijven

In deze video beschuldigt Victoria Grant (12 jaar oud) de Canadese banken en de Canadese regering ervan dat zij de mensen van Canada bestelen.

“Ik heb ontdekt dat de banken en overheid samenzweren om de inwoners van Canada financieel tot slaaf te maken,” zei ze tijdens een bijeenkomst van het Public Banking Institute in Philadelphia.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: zondag 24 juni 2012

Willem Middelkoop: Nederland krijgt ook de Duitse Mark

Willem Middelkoop: "Nederland krijgt na de val van de Euro ook de DMark"

Willem Middelkoop zegt dat Nederland ook een Duitse Mark krijgt als het misgaat met de euro; dat zei hij bij een lezing op de Zuid As.  "Wat we nu doen is een te veel aan schulden oplossen met nog meer schulden. Dat werkt natuurlijk niet." Volgens Middelkoop heeft Nederland allang een plan B voor al de euro klapt: “Verschillende betrouwbare bronnen hebben mij afzonderlijk verteld dat Duitsland en Nederland goed voorbereid zijn op een plan B. De Duitse Mark ligt al ergens klaar, ook in Nederland. Nederland krijgt ook een eigen Duitse Mark.”

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 24 juni 2012

Schäuble pleit voor Europese regering

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble wil de politieke macht van Brussel aanzienlijk uitbreiden. Lidstaten moeten op belangrijke vlakken politieke macht uit handen geven en de Europese Commissie omvormen tot een Europese regering. Dat zegt hij in een interview met het Duitse tijdschrift Der Spiegel, dat maandag wordt gepubliceerd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 24 juni 2012

'Bezoek trojka aan Griekenland uitgesteld'

Het bezoek van een internationale groep financiële experts aan Griekenland om de stand van zaken in kaart te brengen, wordt uitgesteld. Dat heeft een bron bij de Griekse regering laten weten. Reden om het ,,onderzoek van de boeken'' uit te stellen is dat de Griekse premier en de minister van Financiën in het ziekenhuis liggen.