Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 4331 tot 4335
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

5 levenslessen van een self-made miljardair

Mark Cuban komt tegenwoordig veel in het nieuws als anti-Trump aanhanger. Maar de man heeft al meerdere strepen verdiend in zijn leven. Cuban is een self-made miljardair. Zijn tips zijn dus meer dan welkom voor iedereen die van geld en succes wilt proeven.

Nadat hij eerst aan de slag ging als barman en als verkoper van software richtte Cuban met een partner MicroSolutions op. Ook dat verhaal was niet onmiddellijk een succes, zeker niet nadat de receptioniste er met $83.000 vandoor ging. Maar op zijn 31e verkocht Mark Cuban MicroSolutions voor $6 miljoen aan H&R Block.

Dit was het begin van zijn succesverhaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Er waren nog nooit zo veel miljardairs als nu

Terwijl de meeste analisten wakker liggen van de globale economie, laten de miljardairs van deze wereld het niet aan hun hart komen. De groep van miljardairs groeit lustig door en ze worden alleen maar rijker.

In 2015 kwamen er 6,4% nieuwe miljardairs bij volgens de Billionaire Census van Wealth X. Er waren eind vorig jaar 2.473 miljardairs. In totaal lag hun fortuin op $7.700 miljard.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

5 dingen die je MOET weten over Deutsche Bank

Deutsche Bank zit in het midden van een gigantische storm. Dagelijks zijn er berichten over reddingsoperaties. Na de monsterboete in de VS daalde de aandelenkoers opnieuw naar een alarmerend niveau. Hoe het ook afloopt, er zijn 5 belangrijke dingen die je moet weten over Deutsche Bank.

Deutsche Bank zelf wil geen staatssteun. Een nationalisatie lijkt ook uitgesloten. Er gaan ook geruchten dat de Duitse overheid een belang zou nemen van 25%. De marktkapitalisatie van Deutsche Bank is nu evenveel als de boete die ze moeten betalen in de VS. Dat is alvast geen prettig vooruitzicht.

Sommigen vrezen dan ook een ongecontroleerd faillissement à la Lehman Brothers. Maar zo ver zal het waarschijnlijk niet komen aangezien DB nu eenmaal te groot en te belangrijk is. Dit is wat je moet weten over Deutsche Bank:

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Nog veel onduidelijkheid rondom OPEC-deal

De leden van oliekartel OPEC hebben de olieprijs een oppepper weten te geven met hun principeakkoord over een lagere productie, mar analisten reageren donderdag sceptisch op de onverwachte deal. Die moet nog in detail worden uitgewerkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Mercedes bouwt luxe-jacht die maar 10 mensen in de wereld kunnen kopen

Mercedes-Benz is natuurlijk het meest bekend om zijn luxeauto’s, maar het bedrijf is nu ook te bewonderen op de Monaco Yacht Show. De Duitse autobouwer stelt er zijn ‘Edition 1’ voor van de Arrow460-Grandturismo jacht. Er zullen maar 10 van deze super-de-luxe jacht gebouwd worden.