Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 4341 tot 4345
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

"4.000 banen op de tocht bij ING"

Bij ING staan 4.000 banen op de tocht. Dat melden de kranten van Sudpresse vandaag. Dat komt neer op bijna de helft van het personeel. Van de 726 kantoren, zouden er nog een honderdtal openblijven.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Wat betekent het OPEC akkoord voor de olieprijs?

De OPEC heeft woensdagavond eindelijk een akkoord bereikt over het beperken van de olieproductie, dat als doel heeft de olieprijs naar een hoger niveau te brengen. Verschillende olieproducerende landen dringen al langer aan op een productieverlaging van het kartel, dat wereldwijd een marktaandeel van ongeveer veertig procent in handen heeft. Maar wat is er precies afgesproken en wat kunnen we van dit akkoord verwachten?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Beursblik: onduidelijk of OPEC echte maatregelen zal nemen

(ABM FN-Dow Jones) Het blijft de vraag of oliekartel OPEC echte maatregelen zal nemen. Dit concludeerde analist Ben Le Brun van OptionsXpress donderdag in reactie op het woensdag gesloten akkoord door de OPEC in de Algerijnse hoofdstad Algiers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Air Berlin schrapt 1.200 banen in reorganisatie

Air Berlin staat voor een stevige reorganisatie. Het verlieslatende bedrijf splitst zich op in drie onderdelen en neemt daarbij afscheid van circa 1200 personeelsleden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Elon Musk wilt de mensheid redden

Miljardair Elon Musk, bekend als oprichter van SpaceX en medebedenker en oprichter van PayPal en Tesla, gaat de komende zes jaar zijn nieuwe herbruikbare ruimteschip “The Heart of Gold” bouwen en testen.

Mars koloniseren is volgens Elon Musk de enige manier om de mensheid voor een apocalyptische ramp te behoeden.