Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 43446 tot 43450
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

Moody's positiever over Turkije

Moody's heeft de kredietbeoordeling van Turkije woensdag verhoogd. De verwachting voor de toekomst is volgens de kredietbeoordelaar positief door verbeterde overheidsfinanciën.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

Moody's verhoogt kredietstatus Turkije met positieve outlook

Moody's Investors Service heeft woensdag de kredietstatus van Turkije verhoogd met e e n stap naar Ba1, maakt de kredietbeoordelaar bekend in een persbericht.

De rating zit nu net onder de zogenaamde investment grade, waardoor het aantrekkelijker wordt om in het land te investeren. Moody's noemt de verbeterde overheidsfinancien als een reden voor de opwaardering.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

AEX begint met klein verlies

In Amsterdam is de beurs woensdag met een klein verlies begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden licht lager. Na de koerswinsten van een dag eerder namen beleggers wat gas terug in afwachting van de uitkomsten van de beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

AEX licht in de min

De Amsterdamse beurs staat licht in het rood. De verliezen blijven beperkt.

In Amsterdam is de beurs woensdag met een klein verlies begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden licht lager. Na de koerswinsten van een dag eerder namen beleggers wat gas terug in afwachting op de uitkomsten van de beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 20 juni 2012

Europa belooft G20 meer integratie

Europese leiders hebben hun collega's van de G20 beloofd verder te werken aan een diepere economische integratie binnen de eurozone. De ingeslagen weg richting een bankenunie en betere economische afspraken wordt vervolgd, zo bleek op de G20-top in het Mexicaanse Los Cabos.

Onder aanvoering van Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië beloofde Europa daar alle noodzakelijke stappen te nemen in de strijd tegen de crisis. EU-leiders José Manuel Barroso en Herman Van Rompuy lieten er daarbij geen misverstand over bestaan dat zij het daarbij hebben over een versterking van de monetaire unie op het gebied van banken, begrotingen en de rest van de economie.