Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 4346 tot 4350
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Maak deze 5 financiële fouten niet, ze zullen je je hele leven achtervolgen

We maken allemaal ‘domme’ (financiële) fouten in ons leven. Meestal kunnen we die fouten nog rechtzetten. Maar er zijn een handvol financiële fouten die je je hele leven kunnen achtervolgen. Niemand is perfect, maar deze fouten vermijden, zal je meer dan waarschijnlijk een goed financieel gevoel geven in je leven.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Internationale banken kijken naar alternatieven voor Londen

Sinds de beslissing van Groot-Brittannië om de Europese Unie te verlaten kan bij Amerikaanse banken een streven worden vastgesteld om activiteiten van Londen naar andere Europese metropolen over te hevelen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

'Beleid ECB helpt Duitse economie vooruit'

Het omstreden rentebeleid van de Europese Centrale Bank heeft ook de Duitse economie vooruit geholpen.

Zo kreeg de export van het land een boost, daalde de werkloosheid en zakte de rentekosten van de Duitse overheid met 28 miljard euro.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Media zien Clinton als winnaar, het volk wil Trump

Onmiddellijk na het eerste presidentieel debat op de Amerikaanse televisiezenders werd Hillary Clinton in zowat alle mainstreammedia wereldwijd tot winnaar uitgeroepen. Maar in de – totaal onwetenschappelijke – peilingen die door verschillende alternatieve webpublicaties werden gehouden kwam keer op keer haar tegenstander Donald Trump als winnaar uit de strijd. Trump zelf, die het nu steeds over zijn beweging – niet zijn partij – heeft, deelde deze polls al te graag op zijn Twitteraccount:

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Sarkozy: ‘Misschien is het tijd om de Turken duidelijk te maken dat hun plaats in Azië is’

Voormalig Frans president Nicolas Sarkozy is bereid de Britten de kans te geven om lid te worden van ‘een nieuw Europa’ indien hij in mei 2017 opnieuw tot president wordt verkozen. Dat heeft hij dinsdag gezegd op een conferentie in Parijs. Dat vernieuwde Europa zou hij daags na zijn overwinning met de Duitsers heronderhandelen.