Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 43486 tot 43490
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

S&P's: Grimmig vooruitzicht voor Europese bedrijven bij langdurige recessie

Het toekennen van een default rating aan Europese bedrijven die nu al een junk-kredietstatus hebben, kan meer dan verdubbelen wanneer de recessie zwaarder en langer zal zijn dan nu verwacht, waarschuwt Standard & Poor's Ratings Services dinsdag in een rapport.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

'Pas vanaf 2014 hogere nieuwbouwproductie'

Het aantal nieuwbouwwoningen in Nederland zal pas vanaf 2014 toenemen. Dit jaar worden er naar verwachting 53.000 huizen uit de grond gestampt, gevolgd door een dieptepunt van 51.000 stuks in 2013. Dat stelde de uitgever van marktinformatie over de sector Bouwkennis dinsdag.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Onderfinanciering pensioenfondsen VS stijgt naar record $ 1.4 biljoen

The Pew Center has released its annual summary of US pension and retirement health care (under)funding. As of 2010, the total underfunding gap rose by $120 billion from the prior year's $1.26 trillion deficit to a record $1.38 trillion underfunding. This number consists of $757 billion in pension promises, not backed by any hard cash, representing pension liabilities of $3.07 trillion and assets of $2.31 trillion.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Duitse bunds lager in ochtendhandel; Spaanse yield blijft hoog

Duitse bunds noteren dinsdag in de ochtendhandel lager, na tegenvallende economische cijfers, terwijl beleggers zich richten op de Europese periferie, waar zowel Spanje als Griekenland schatkistpapier veilen.

Een sterke daling in het vertrouwen in de Duitse economie zorgt ervoor dat de bunds winsten die gedurende de ochtend werden opgebouwd moeten inleveren.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Beurzen voorzichtig hoger

De Europese beurzen lieten dinsdag voorzichtige winsten zien ondanks een forse afname van het economisch vertrouwen in Duitsland. Ook zorgde een bericht dat een deel van het onderzoek naar de financiƫle weerbaarheid van de Spaanse banken is uitgesteld voor terughoudendheid onder beleggers.

,,De beurzen blijven verrassend liggen. Beleggers lijken gewend te raken aan het al het slechte nieuws. Op het huidige niveau is er ook weinig reden om verder te dalen of te stijgen. De beurs wordt gedreven door de politiek, en die modderen maar wat aan. Het is heel frustrerend. Er is weinig animo om te gaan beleggen. Het blijft wachten op een geloofwaardig masterplan. De kans is echter groot dat ook dat plan slechts kortstondig voor opluchting zal zorgen vanwege het aanhoudende politieke getreuzel", aldus handelaar Erik Nugteren van Hof Hoorneman Bankiers.