EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 436 tot 440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Waar komt de daling bij de goudprijs tot stilstand?

Sinds april is de trend bij de goudprijs zuidwaarts gedraaid en de flinke berentikken hebben inmiddels behoorlijk wat schade aangericht. Recent werd zelfs de bodem van afgelopen december uit de lucht genomen. Door deze daling is het pessimisme over de toekomst van goud sterk toegenomen.

De goudprijs is een vrije val beland, dat moge duidelijk zijn. Het gele edelmetaal is in drie maanden tijd meer dan 10% aan waarde kwijtgeraakt. Niet vreemd dat steeds meer goudbeleggers de goudmarkt verlaten. Het meest verontrustende was dat de goudprijs niet wist te profiteren van de onzekerheid en de instabiliteit op de financiële markten. Een mogelijke handelsoorlog hangt boven ons hoofd, maar beleggers lijken goud niet nodig te hebben als veilige haven.

Blijf net als 10-duizenden andere beleggers dagelijks op de hoogte van het belangrijkste nieuws op de crypto- en aandelenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

China wil tegen elke prijs onrust voorkomen

China is zich flink aan het voorbereiden op een handelsoorlog met de Verenigde Staten. De Chinese economie mag hier geen schade van ondervinden want de Chinese overheid wil tegen elke prijs maatschappelijke onrust onder de Chinese middenklasse voorkomen. Ondertussen neemt de onrust in Japan toe door de lage inflatie en begint de klad te komen in de Amerikaanse woningmarkt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Blockchain: het wat, hoe, waarom en voor wie (Deel 2)

Na deel 1, nu het tweede deel met álles over de blockchain! Blockchain betekent in het Nederlands vertaald blokketen. Het is een in principe oneindige ‘ketting’ opgebouwd uit blokjes die telkens aan elkaar vastzitten, eigenlijk worden gemaakt. Vergelijk het met een immense databank, want dat is het in essentie: een opslagplaats van data, van gegevens – informatie. Hét grote verschil met talloze bestaande databanken (van administratieve overheden, politiediensten, bedrijven,…) is dat de informatie verspreid is ‘over meer partijen, die vanuit hun node actief zijn, een kopie hebben en werken aan het bijhouden van de keten, en elkaar controleren’. Het is een decentraal concept.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Een prijsexplosie bij Bitcoin loert om de hoek

Het gaat weer de goede kant op met Bitcoin. De grootste cryptomunt ter wereld brak opnieuw de grens van $8.000 en staat 20% hoger dan een week geleden. Een ware prijsexplosie loert zelfs om de hoek waarbij Bitcoin de komende weken opnieuw de kaap van $10.000 zou kunnen doorbreken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Harde Brexit heeft harde gevolgen voor Nederland

Het IMF waarschuwt dat Nederland het hardst getroffen land zal worden van de hele Europese Unie, in geval van een harde Brexit. De grootste verliezer van een no-deal uitstap van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie zal wel op de eerste plaats overigens het Verenigd Koninkrijk zelf worden. Dan volgt Ierland, wat natuurlijk heel logisch is. Daarna volgt Nederland als grootste verliezer. Het zou ons land meer dan 1% van het Bruto Nationaal Product (BNP) kosten. Zeg maar alles wat we met z’n allen produceren in een jaar. Het VK zal maar liefst 4% verliezen. Het Internationaal Monetair Fonds concludeert zelfs: er zijn géén winnaars, slechts verliezers, of de Brexit nu ‘hard’ of ‘zacht’ zal worden. Ja die Britten hebben er véél voor over om ‘ons’ te verlaten.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs