EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 436 tot 440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

David Rosenberg: “Het einde van de Bull Market is nabij”

Tijdens de Strategic Investment Conference 2018 uitte David Rosenberg van Gluskin Sheff zijn zorgen over de huidige Bull Market. Volgens de ervaren analist moeten we ons opmaken voor ‘magere beursjaren’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

VS wil handelsoverschot met China halveren

De Amerikaanse regering wil dat China zijn handelsoverschot met de Verenigde Staten aanzienlijk terugdringt. 

Nu nog worden vanuit China veel meer producten naar de VS verscheept dan andersom. Het verschil is momenteel nog 375 miljard dollar. Dat gat moet in 2020 met minstens 200 miljard dollar zijn verkleind.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

De Euro zet een top neer op een gevaarlijk moment…

De euro was tot voor kort bezig aan een geweldige reeks. Zo wist de euro tijdens de afgelopen maanden ten opzichte van de dollar sterk in waarde stijgen. Sinds afgelopen april is de koersrichting echter veranderd richting het zuiden. En deze trenddraai kwam op een wel heel ongeschikt moment.

Tijdens de afgelopen handelsdagen moest de euro verder aan waarde inleveren. Als gevolg van de tegenvallende macrocijfers vanuit de Eurozone wist de EUR/USD zelfs weer onder de grens van 1,20 te duikelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Trauma in wording

Zouden de risico’s in de markt worden geherwaardeerd naar aanleiding van een strakker monetair beleid? Zouden kasgeld, soliede, korte termijn staatsobligaties en wat Fysiek Goud dan, voorlopig, de enige veilige havens worden?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Grootste private bank van Venezuela nu door overheid "overgenomen"

De Venezolaanse regering heeft Banesco, de grootste private bank van het land, overgenomen. Ze liet ook elf bestuurders arresteren. Die worden beschuldigd van "het helpen bij en verbergen van aanvallen tegen de Venezolaanse valuta met als doel het afbreken van de valutaerd die verdacht worden van het plegen van aanvallen op de snel in waarde gedaalde valuta". Bewijs daarvan is echter niet gegeven.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs