Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 4351 tot 4355
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Federal Reserve wil stresstests voor Amerikaanse banken wijzigen

De Federal Reserve, de koepel van centrale banken in de VS, overweegt de jaarlijkse stresstest voor banken te wijzigen. Dat maakt de voorzitter van de Fed Janet Yellen woensdag bekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

China wilt investeren in Iraanse mijnbouwsector

De Chinezen zitten tegenwoordig overal met hun geld. In Afrika worden er al geruime tijd grootschalige projecten opgestart, maar ook in Europa en de V.S.A. zijn ze actief. Daar blijft het uiteraard niet bij want ook in Iran valt te investeren, er zou een slordige 10 miljard dollar klaarstaan om in de Iraanse mijnbouwsector te pompen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Trump uit wederom kritiek op de Fed

Donald Trump waarschuwde Amerikaanse beleggers tijdens het verkiezingsdebat. De zakenman toonde zich uiterst somber over de staat van de Amerikaanse economie en sprak van een “big, fat, ugly bubble”. Trump:

“The only thing that looks good is the stockmarket but if you raise interest rates even a little bit that’s gonna come crashing down”

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Varoufakis: ‘Zeer machtige instellingen willen Griekenland en Portugal snel uit de euro’

‘Zeer machtige instellingen waaronder de Bundesbank koesteren plannen om Griekenland en Portugal binnen de 5 jaar uit de euro te kegelen om dan de eurozone te hertekenen. Ze hopen zo de versplintering van de eurozone te kunnen tegenhouden, maar ik geloof dat ze op die manier duivelse krachten zullen ontbinden die ze niet meer zullen kunnen controleren.’ Dat heeft de voormalige Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis gezegd op de jaarlijkse conferentie van het Institute of Directors, dat in Londen plaatsvindt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Amsterdam staat in de Top-10 van grootste vastgoedbubbels ter wereld

Vancouver, Londen en Stockholm zijn de 3 steden met de grootste kans op een vastgoedbubbel. Dat blijkt uit een studie van UBS. De vastgoedprijzen in deze steden swingen de laatste jaren werkelijk de pan uit. Na de top-3 volgen ook nog Sydney, München en Hong Kong met een groot risico. Maar ook Amsterdam staat in de top-10.